OVO JE UŽAS! Maja bez brusa pozirala sa Takijem, javnost zgrožena fotkom koju je objavila Marinkovićeva, a otac joj poručio samo jedno! (FOTO)
ATA Images

Maja Marinković je boravila na crnogorskom primorju, a po povratku uživa sa tatom Radomirom Marinkovićem Takijem. Taki se sada oglasio na svom Instagram profilu i objavio fotografiju sa ćerkom.

Naime, njih dvoje su pozirali nasmejani, Maja je na sebi imala crnu haljinicu bez brushaltera, a Taki je tom prilikom poručio:

- Tatino srce - napisao je Taki u opisu fotografije.

Podsetimo, Taki je nedavno za domeće medije istakao da i on vidi da su Majini silikoni čudni i da je vodi kod hirurga čim se ona vrati iz Crne Gore.

- "Može li skandaloznije", "Sramota", "Kakvo je ovo ponašanje?!", "Ovo je užas" - bili su samo neki od komentara zgroženih korisnika društvenih mreža na fotografiju oca i ćerke.

PROPALI IM PLANOVI ZA BUDUĆNOST! Stefan Karić hitno morao u policiju zbog peha koji im se desio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gomi

04.08.2021 14:38

Oboje su bolesnici. Po najmanje lice na oca i cerku. A Takiju ocigledno prija medijska paznja pa izgubio kompas. Covece, ulozi novac u cerkino obrazovanje / da nauci da glavni grad Bosne i Hercegovine nije Bijeljina/ a ne u sto vece sise. Ulozi unjen mozak!!!Taki,ne znam zasto ali mi licis na makroa😒🤑.