VRATI MI PARE, OBEĆALI STE MI TI I OSMAN! Stefan Karić zanemeo zbog ovog pitanja, misteriozni muškarac spomenuo i njegovog oca!
Printscreen

Stefana Karića zbunio je gledalac rijalitija kada ga je pitao kada će mu vratiti novac.

Naime, bivši zadrugar navodno nije ispunio obećanje i ostao je dužan.

- Stefan kao Stefan, odglumio je lepo, sve je prošlo kako je htelo. Imam pitanje za tebe, koliko sam gledao dobro si odigrao, šmekersi. Mimo Zadruge sam hteo da pitam - kada ćeš da mi vratiš pare za felne što si uzeo lovu? Znaš šta si napravio, pitam kad ćeš da vratiš pare. Kad si ušao u keš pitam te kad ćeš da vratiš? Maznuli ste čoveku felne, obećali ste mi ćale i ti, ali ništa od toga - rekao je gledalac.

VRATI MI PARE, OBEĆALI STE MI TI I OSMAN! Stefan Karić zanemeo zbog ovog pitanja, misteriozni muškarac spomenuo i njegovog oca!

Printscreen

 

- Čekam te ovde posle da ti vratim pare. Dođi, do četiri traje, ali ću ti vratiti. Ma, kakve felne, gluposti... Bože sačuvaj, ali okej, rekao sam mu da dođe - istakao je zbunjeni Karić u emisiji "Narod pita".

MATORA I SANJA IDU U ZABORAV! Poznati srpski pevač ulazi u Zadrugu 5 sa svojim dečkom, otkriće svoje opredeljenje milionskom auditorijumu!?

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mijat

30.07.2021 08:58

E bas si lep kao prvacki crtez, nego pokazi Diplomu da vidim sta si ZAVRSIO od skole NE brukaj se vise ti a i tvoj Tata dosadni ste breeeeeee