PLJUVAO JE MARIJU KULIĆ ZBOG NJENE BOLESTI! Skandalozna izjava Stefana Karića, zbog ovih reči će navući još veći gnev javnosti!
Printscreen

Stefan Karić progovorio je o odnosu sa Jovanom Ljubisavljević sa kojom je nastavio vezu nakon što su napustili rijaliti "Zadruga".

- Iznenadilo me je to što je jako skromna. Mislio sam da je takva bila u Zadruzi samo, ali kad smo izašli video sam neke njene druge osobine. Oduševljen sam. Ponosan sam na nju što je sve proživela u Zadruzi i kako se sada nosi sa tim. Plašio sam se da će se plašiti ljudi, ima sada malo anksioznosti, nažalost, ima posledice. Ali stoički se drži. Drago mi je što se nismo rastali i što smo i dan danas zajedno Ona je zaslušna 80 odsto za naš odnos. Ja sam bio katastrofalan, sa živcima nisam bio dobar. Kad sam izašao video sam da nisam bio dobro psihički, a ona je trpela sve - rekao je Stefan.

Printscreen

 

- Kako ćeš Miljanu da pogledaš u oči zbog reči koje su uputio na račun bolesti njene majke? - glasilo je sledeće pitanje.

- Takve su situacije bile u rijalitiju, izgovarali smo katastrofalne reči. Evo pogledaću je u oči i nemam potrebe da joj se izvinjavam - odgovorio je on.

MATORA I SANJA IDU U ZABORAV! Poznati srpski pevač ulazi u Zadrugu 5 sa svojim dečkom, otkriće svoje opredeljenje milionskom auditorijumu!?

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Neko

29.07.2021 23:53

Pepe l' tvor,o boze,pre su ljudi gledali da sto bolje izgledaju,danas da se sto vise unakaze,xaxa.