PROTIV KRISTIJANA PODIGNUTE DVE TUŽBE Bivši učesnik rijalitija izvodi Golubovića pred sud zbog batina!
Foto: privatna arhiva

Njega je, naime, tužio bivši učesnik "Farme", Rade Lazić kog je Kristijan fizički napao tokom učešća u ovom rijaliti programu.

Printscreen

 

 

Oni su se tada fizički obračunali zbog čega je Golubović diskvalifkovan iz rijalitija. Međutim, tenzija nije ublažena ni nekoliko godina nakon obračuna pred kamerama.

Lazić je odgovarao na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instagram, a tom prilikom je otkrio da li će ući u petu sezonu "Zadruge" i šta mislio o svom rijaliti-neprijatelju.

- Što nisi ušao u "Zadrugu 4" da se malo sprdaš sa Kristijanom, baš si mogao? - glasi pitanje i konstatacija jednog od pratilaca.

- Druže, majka priroda se dovojno posprdala s njim - odgovorio je Rade.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Da li ćeš ući u "Zadrugu 5"? - pitali su bivšeg zadrugara, a on je dao negativan odgovor.

Podsetimo, Lazić je protiv Kristijana podneo krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Tačno je da je pokrenuta tužba protiv Kristijana Golubovića, tačnije dve tužbe. Ne želim puno da pričam o tome u ovom trenutku, ali dosta je više da slušam razne pretnje i uvrede od tog kompleksaša u čije lovačke priče iz nepričave veruje, izgleda, samo on. Od onog trenutka kada je moje dete i porodicu uzeo u ona lažljiva usta, rešio sam što se u narodu kaže da ga teram do "božije kuće". Sigurno je da ćemo na sudu pored novčane naknade tražiti i zatvorsku kaznu. I ono što je najbitnije sav novac koji dobijem od ovog suđenja ići će u humanitarne svrhe - ispričao je Rade nedavno.

BONUS VIDEO:

MILJANA KULIĆ HTELA DA LEČI MAJKU U NEMAČKOJ! Lekari odgovorili da oni ne mogu da pomognu!

Komentari (0)

Loading