MILJANA KULIĆ HTELA DA LEČI MAJKU U NEMAČKOJ! Lekari odgovorili da oni ne mogu da pomognu!
Printscreen

Bivša rijaliti učesnica, Miljana Kulić, u četvrtoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" zauzela je visoko treće mesto, a kada je izašla iz imaginarijuma doživela je šok jer je videla svoju majku koja je vidno smršala.

TV Pink/Printscreen

 

Dok je još uvek bila u rijalitiju saznala ja da je njenim roditeljima dijagnostifikovana opaka bolest. Miljana je sve vreme bila zabrinuta jer nije imala informacije kako su joj otac i majka, a sada se trudi da što više vremena provodi sa njima. 

Printscreen

 

Oni su dobro, biće bolje, tata je smršao, to je normalno zbog operacije. Mama je ide na još neka zračenja, ima još jednu hemioterapiju, biće sve kako treba. Zvala sam lekare, i u Nemačkoj sam se raspitivala, rekli su mi da nije za tamo, njeno zdravstveno stanje, kao i tatino, stabilno je. Išli su na skener, nema više metastaza, hvala Bogu - kazala je Kulićeva.

- Mnogo sam se uplašila kad sam videla Mariju u finalu, ni sad nisam dobro, uglavnom provodim vreme sama, pošto je Željko u ovo vreme u vrtiću, povukla sam se u sebe. Ništa me ne zanima - rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

SKINULA SE GOLA U SPOTU S MUŽEM SLAĐE ALEGRO Žena od sultana glumi sa suprugom poznate pevačice, a Dušica Jakovljević je bivša!

Komentari (0)

Loading