Misica u ratu sa Karićevom bivšom, poslala joj brutalnu poruku
Printscreen

Jovana Ljubisavljević bila je gost emisije "Zadruga - Narod pita" zajedno sa bivšom cimerkom Sandrom Rešić, a njima je u studiju pušten snimak na kom je bio Jovanin dečko, Stefan Karić i onda se u studiju povela diskusija i o Ani Korać sa kojom je Karić bio u vezi.

Misica u ratu sa Karićevom bivšom, poslala joj brutalnu poruku

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

 

- Mislim da je ovde Stefan komentarisao Anu Korać, ali mislim da niko nije mogao da osudi mene u tom momentu, možda bih sada bila i brutalnija i bezobraznija prema Ani - govorila je Jovana.

Misica u ratu sa Karićevom bivšom, poslala joj brutalnu poruku

Printscreen

 

 

- To je meni kontradiktorno, ja bih uvek dečka krivila - dodala je Sandra.

- Ona je devojka onakva kakvam, ja nikada ne bih bila, niti ću biti, ja te stvari nikada ne bih radila, uvek bih je krivila - nastavljala je misica.

Šta je rekla bivša Nenada Aleksića o njegovoj velikoj tajni, saznajte OVDE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
lazarika

22.07.2021 15:28

Ovo će veoma da potrese Anu!!! Našla koferuša da se kači sa Koraćkom. Ova aspida je sa svima u ratu, osim sa Karićima i porodicom.

Mila M

22.07.2021 17:02

Jovana je jako fino dete. Ne znam sta su se naklatili na nju. Problem beogradske dece je taj sto su vrlo lepo vaspitani i bez kompleksa. Ali zemljaci kada se udruze pokusavaju da im naprave haos od zivota. Ali ne vredi, ne mogu izleciti komplekse sta god da urade u zivotu. Sva sreca da ovo dete ne uzima orevise k'srcu njihove pokusaje

MladenBg

23.07.2021 06:56

Ova od kada je navatala Rumenka, toliko je porasla u svojim ocima, kao da je uhvatila Breda Pita. Jadna ona, koliko su Rolex i bazen imali efekat na njeno samopouzdane. I eto pokazla se onakva kakva jeste, a ne onakva kakvu je glumila da je. Zla, primitivna, vulgarna kamila.