MARKO PRIZNAO KOLIKO JE ANABELIN I NJEGOV ODNOS LOŠ, A ONDA NAJAVIO: Luna i ja ćemo imati svoj rijaliti!
Foto: Printscreen/instagram

Luna Đogani i Marko Miljković pre nešto više od mesec dana dobili su ćerku, a sada je Marko Miljković otkrio kako se snalazi u ulozi roditelja.

MARKO PRIZNAO KOLIKO JE ANABELIN I NJEGOV ODNOS LOŠ, A ONDA NAJAVIO: Luna i ja ćemo imati svoj rijaliti!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Predivno mi je, svima bih poželeo da se ostvare kao roditelji jer je neverovatan osećaj. Moram da priznam da noću uglavnom ustaje Luna da pomaže oko bebe, čim se malo zakašlje beba nas dvoje odmah skačemo na noge. Nemamo puno problema zbog korone, ni Luna ne dozvoljava da neko preterano blizu prilaze bebi. Fanovi nam ne prilaze puno, mada se ni mi nismo puno šetali zbog velikih vrućina. Bilo je slučajeva dok se Luna nije porodila da fanovi dođu do naše zgrade, ali sada ne. Ja nisam mogao da dočekam da postanem tata, taj osećaj ne može da se opiše, tu emociju, ja se topim kad god da pogledam Miu. Hvala Bogu što mi je podario ćerkicu. Ne znam kakav ću biti kad ona poraste, biću sigurno malo strožiji. Sve radim oko nje, menjam pelene, uspavljujem, igramo se, skroz sam ušao u štos - rekao je Marko.

MARKO PRIZNAO KOLIKO JE ANABELIN I NJEGOV ODNOS LOŠ, A ONDA NAJAVIO: Luna i ja ćemo imati svoj rijaliti!

Foto: Instagram/printscreen

 

Javnost zanima i kakvi su planovi za budućnost ovog para po pitanju karijere:

- Luna itekako razmišlja o tom pravcu, planira u narednom periodu jednu pesmu da snimi. Uskoro će snimiti i vratiti se kao pevačica. Nama ne pada na pamet da se vraćamo u rijaliti i planiramo dosta da se bavimo Jutjub rijalitijem. Naš nov projekat je neki vid rijalitija. - izjavio je Marko i sigurno obradovao mnoge fanove.

Javnosti je poznato da on i njegova tašta, Anabela Atijas, nisu bili u dobrim odnosima nakon izlaska iz treće sezone rijaliti programa "Zadruga", ali je otkrio da li se na tom polju nešto promenilo:

- Sa Gagijem sam u super odnosima, imamo čvrst i kvalitetan odnos. Ideja je da i sa Anabelom nekada u budućnosti imamo dobar odnos, trenutno nismo u korektnim odnosima ali poštujemo Lunu i bebu. Beba mora da vidi svoju baku i baka mora da vidi svoju unuku. Anabela je dolazila kod nas nekoliko puta tako da apsolutno moramo da progutamo loše stvari. Nismo u dobrim odnosima, ali se nadam da će se to u budućnosti popraviti. - rekao je Marko.

BONUS VIDEO:

ZA TARU NE BIH DAO NI 50 DINARA! Lepi Mića žestoko opleo po Simovoj, pa otkrio tajne zadrugara!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading