ZA TARU NE BIH DAO NI 50 DINARA! Lepi Mića žestoko opleo po Simovoj, pa otkrio tajne zadrugara!
Printscreen

Miroslav Pržulj u narodu poznatiji kao Lepi Mića, najavio je svoje učešće u još jednoj sezoni rijalitija, "Zadruga 5". I naredne sezone gledaoci će biti u prilici da gledaju ovog bivšeg zadrugara oštrog jezika, a budući učesnici neće biti pošteđeni Mićiih reči. 

Printscreen

 

Ovaj zadrugar otkrio je i najprljavije tajne saboraca iz rijalitija, ali i svoje mišljenje o protekloj sezoni.

-Ovaj rijaliti se dosta razlikuje od svakog prethodnog u kom sam učestvovao, a bilo ih je osam. Izgleda da su razvodi brakova sada u trendu. U ovoj i prošloj „Zadruzi” propala su tri braka. To je za njih kao da popiješ čašu vode. Pored toga, vidimo da je mnogo njih bilo promiskuitetno, menjali su partnere kao čarape. Ja se ne bi je*o sa nekim u po bela dana čak i da mi plate milione, a oni to rade nekad za džabe, a nekad za pare. Ja sam tamo najmanje plaćen i kada izađem iz „Zadruge”, ja sam dobar za 10 malo jačih plata u Srbiji- rekao je bivši zadrugar, a onda dodao:

- Sa Kristijanom nikada nisam imao konflikt, dopada mi se što je, za razliku od Ša i Janjuša, odmah priznao vezu sa Kristinom, tako da nije postojao razlog da reagujem kritički. Ne mogu reći da podržavam to što je prevario ženu, ali to je njihov izbor. Što se tiče Tare i Ša, to nikako ne mogu da opravdam. On je platio njenu kaznu u iznosu od 50.000 evra, a ja za Taru ne bih dao ni 50 dinara. Ne mislim samo za Taru koja je bezobrazna, drska i pokvarena, nego ni za koga. Maja i Janjuš su dotakli dno dna. Tolike pare je uložila u svoj izgled, a onda se ponaša kao krpa. Je*u se po ceo dan, a kad se ne je*u, onda se svađaju. Njen otac se takođe pogubio, on više učestvuje u rijalitiju nego Maja. Da je Maja moja ćerka, je*o bi joj mater. Ušao bih u rijaliti, izbacio bih je u roku od pet sekundi, a onda bih je naučio pameti. A pored Maje, najveće razočaranje mi je Sanja Stanković jer je radila mnogo loše stvari, Paula Hublin takođe kada je bila sa Tomom Panićem.

BONUS VIDEO:

TRČI TARI U ZAGRLJAJ I TO SA NOVIM POKLONOM! Nenad Aleksić se uputio u Skoplje!

Komentari (0)

Loading