ONI SU DRŽAVNA SPRDNJA! Najskandaloznija svađa Maje i Janjuša izazvala haos u Beloj kući, zadrugari više ne mogu da ih gledaju
Printscreen

Milan Milošević ušetao je u Belu kuću, kako bi nastavili sinoćnu emisiju "Gledanje snimaka". Prvi za danas prikazao je skandaloznu svađu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša:

Maja i Janjuš su sad državna sprdnja. Ona je neuračunljiva, ja nemam opravdanja za Majinu agresiju i nasilje, užas! On je budala, prešao joj je preko onoga, a evo šta je dobio. To ne može da se oprosti, to ne može da se zaboravi - komentarisao je Đedović.

- Da li sam ja spomenjivao Mensura ili nekog drugog? U poslednje vreme nisam, a ona meni prebacuje sve živo i svakog - govorio je Janjuš.

Ako hoće da izbegne neke stvari, on je normalniji, ako je sve bezizlano, foliraj se 15 dana! Ona je luda, njemu ne da ništa! Glava mi je prepuna takvih budalaština - rekao je Đedović.

- Prebacuje mi i Aleksandru, a da li sam je ja ikada pogledao, da li sam nekoga zagrlio ili nekom nešto dobacio? Da li neko vidi šta ona radi? Da li treba da sedim u ćošku?! - besneo je Janjuš.

- Samo se u lajvu svađaju, a mimo kamera se je*u! Kao da su željni kamera! On je stvarno sam modar, ali to je njegova sprdnja od prošle godine - dodao je Đedović.

- Isti su, ali mi je Janjuš kriv! On je trebao zvati policiju i prijaviti je, Maja pravi priču za sebe, glumi ovde da bude žrtva, pustite ziv, neka opali glavom ovde, pustite, to je Majina priča. Ona je jako razmažena, bezobrazna. Ja sam dva sata sa njom pričao, ne vredi, ona je posle razgovpra napravila haos. Ovo više nema kraja! Ovde sada stradaju i neki drugi ljudi, danas je Maja sedela sa Mišelom, Mininom bivšeg dečka - komentarisao je Lepi Mića.

- Rekla sam Janjušu da se ili on skloni ili da se sklonim ja, jer nisam želela da se svađam sa njom, oboje smo se pomerili tamo gde su stepenice, a onda je ona došla i krenula nešto na mene - objasnila je Mina.

- Kad ju je Tara pretukla, bila je manja od makovog zrna.Ta mala ku*vetina može bez svakoga, kad joj je trebala kosa, mogla je bez Janjuša! A Janjuš je kriv za to - vikao je Mića.

- Prvi put mi se u životu ovo desilo, ja imam strah od nje, dobio sam to od pre,mozak mi je zaluđen od nje. Kad se Zadrugovizija završila, nisam želeo da se mirim, legnem u krevet, ona uzme da vadi oči i govori mi da će se ubiti i da ću je nositi na duši. Devojka mi konstantno preti - opisivao je Janjuš.

- Janjuš se sad pere od nje! - dobacio je Đedović.

- Što me provociraš? Ja ne znam da se otkačim od nje! - pobesneo je Janjuš.

- Ja svakodnevno razgovaram sa Majom, rekla sam joj da se ne ponižava, Maja je odlična kad je Janjuš ovde ne provocira za crnim stolom. Ja sam bila ovde ispred, videla sam da Janjuš stoji pored Aleksandre, sve sam videla. On je sve vreme prvi provocira, on kao da voli kadar, voli da pravi žrtvu od sebe, pa onda spušta loptu posle Majinog nervnog sloma - govorila je Miljana.

- Nikada Janjuš nije ni gledao u mene - demantovala je Aleksandra.

Zbog čega je Taki isprozivao Maju i ne može da se pomiri da mu je ćerka u zatvoru, saznajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading