PEVAČICA URNISALA TARU SIMOV Nije štedela ni birala reči: "Ona je najveći blam i sramota za ženski rod"
Printscreen

Pevačica Irma Sejranić žestoko je osudila ponašanje njenog kolege u "Zadruzi" - što je pred milionima prevario svoju surpugu, a onda i žestoko osula po starleti Tari Simov.

 

 

- Tara mi je najveći krindž koji postoji. Ona mi je sramota za ženski rod nažalost. Mlada je, nije još dovoljno sazrela da bi mogla da uvidi neke svoje greške - počela je ona za "Idj" i nastavila:

- Međutim, vidim da nema ni neke prave savetnike. Dosadašnji je samo motivišu na loše i to joj nisu pravi prijatelji. Ni ona sama ne zna šta je okej za njen život, za nju kao ličnost i za ono kako će se prezentovati javnosti.

alo/printscreen/pink.rs

 

Sejranićeva je primetila da Simova želi da bude pevačica.

- Neko iz blama svašta napravi, a stvarno fakat jeste tako. To je diskutabilno pitanje, ali za mene je ona trenutno najveći blam od njenog ponašanja, pa na dalje - objasnila je.

YouTube/ Printscreen

 

Ona se potom dotakla i Nenadove javne prevare i otkrila kako gleda na to.

- Ivana to nije zaslužila, ona je bila uz njega i kada je bio niko i kada je postao Sha. Jasno mi je to sve kada posmatram sa strane, ali da je sa Tarom to uradio baš mi nikako nije jasno jer ipak kada varaš i odlučiš se za takav korak, izaberi makar neku bolju, elokventniju, obrazovaniju i kulturniju, a ona je blam. Srozao je sam sebe nažalost - zaključila je.

Pogledajte OVDE stiglo pismo od Velikog šefa, važno saopštenje za sve zadrugare

Komentari (1)

Loading
KO SI TI?

11.06.2021 09:25

KO SI PA TI SAD PEVALJKA ? AKO JE KO STID ZA ZENSKI ROD TO SI TI PEVALJKA VIDI SE NA OGLEDALU plasticaro JEDNA NASTA LICIS!