DRAMA NE PRESTAJE! Sanja otkrila nove detalje u razgovoru sa ovom zadrugarkom, obelodanila u koga je zaljubljena
alo.rs

Zadrugarka Sanja Stanković, potpuno je šokirala javnost kada je uradila test za trudnoću, koji iako je bio negativan, nije prekinuo dramu oko njene potencijalne trudnoće.

Naime, ona se danima oseća loše, jer svi simptomi naslućuju na to da će postati mama.

 

Printscreen

 

Sanja je danas prošetala na velelepnom imanju sa svojom drugaricom i zadrugarkom Sandrom Rešić, kojoj je odlučila na otvori dušu i da joj se ispoveda.

- Primetila sam da otičem, ne dobijam, muka mi je. Ne mogu, hoću da znam na čemu sam, da znam da naštelujem glavu - govorila je Sanja.

Printscreen

 

A on prilazi, pa jesi gladna, jesi žedna, malo je preterao, prešao granicu. To što smo u ovoj situaciji, ne znači da treba da se mirimo - nastavila je Sanja.

Ako se ne osećaš tako, to je budalaština - rekla je Sandra.

Meni se on sviđa, ali posle svega što se izdešavalo, kad smo ušli u vezu, postao je hladan, pa kad smo imali se*s, okrenuo leđa... - rekla je Sanja.

 

 

Komentari (1)

Loading
Zoran

21.05.2021 01:02

Od jedne intimne stvari ,pink.pravi svoj sou I sprdnju radi svog EPPa danima vec glavna tema je potencijalna grusnoca Sanje koju muci neizvesnost koju Punk.nece da razresi da bi tom temom danima lispunjavao. Semu.i.rijaliti. da li.je takav odnos moralan.iljudski.i.li bi.bilo.normalno.devojku odvrsti do.ginekologa.