STRAVA I UŽAS! Dečko me je prisilio da abortiram: Aleks iznela nove jezive detalje iz njene prošlosti!
Printscreen

Aleksandra Nikolić otkrila je da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem sa kojim je ostala trudna i koji ju je naterao na abortus, a Ermina Pašović je kometarisala da je Aleksanda sama kriva za to.

Nakon što je voditelj primetio da je Aleks plakala tokom teme o trudoći i abortusu, upitao ju je koji je razlog, a ona je ustala i ispričala:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Ne mogu da pričam o tome, stvarno, ne mogu. Pre dve godine se sve izdešavalo. Upoznala sam jednog dečka, ušli smo u neku vezu i ostala sam trudna sa njim. Ja sam kasnije saznala da on ima ženu, ali tada nisam znala. Ugojila sam se, bila sam natečena, imala sam promene ponašanja, drugo stanje je. Nisam tada znala da sam trudna. Kada sam test uradila, ja sam njemu rekla da je pozitivan. On je meni rekao da moram da abortiram, rekao mi je u poruci "Moraš da makneš to". Ja sam tada radila u jednom lokalu, tu sam ga upoznala, bio je tada u bekstvu, imao je problema sa zakonom, ja sam abortirala, bila sam sama, mama nije znala za to, ja sam bila sama u hotelu.Mislim da ću se zbog toga kajati uvek, ali stvarno nisam imala izbora. Majka mi je bila bolesna, nisam imala novca, njega to nije zanimalo, on je imao ženu, saznala sam da nisam bila jedina sa kojom je varao ženu. Javio mi se nakon toga, prošlo je par dana, mi smo se i videli. Njemu je to bilo kao da je nešto normalno, kasnije sam saznala da je još jedna devojka ostala trudna sa njim. Najgore od svega mi je bilo što on nije bilo pored mene, odmah nakon par dana sam morala da krenem da radim. Nisam mogla očima da ga gledam. To je nešto što me je najviše bolelo u životu - ispričala je Aleksandra.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Podsetimo, Aleksandrina majka Slovenka je nedavno u ekskluzivnoj ispovesti za Alo! ispričala potresnu životnu priču o porodičnom nasilju.

Komentari (1)

Loading
Zoran

18.05.2021 14:57

Pa ona place. Odmah da joj se uplati 50 000 evra da se smiri.