MISLIO JE DA GA NIKO NE ČUJE! Kristijan varao bolesnu suprugu, napravio dete ljubavnici, a ona abortirala i ostala nerotkinja!
Printscreen

Kristijan Golubović trenutno je u žiži javnosti zbog javne preljube u rijalitiju sa cimerkom Kristinom Spalević.

Kristijan je napravio dete drugoj devojci dok je bio u vezi sa svojom svojom pokojnom suprugom Danijelom. Pored činjenice da mu preljuba ni tada nije bila strana, popularni zadrugar otkrio je da je trudnoća prekinuta u četvrtom mesecu, ali ne njegovom voljom.

- Moja devojka je abortirala u četvrtom mesecu, zato što sam rekao da je moja Danijela trudna. Dan danas je nerotkinja, a imala je sve uslove - objašnjavao je Golubović uplakanoj Rialdi.

- Ubio dete - ljutito je promrmljao Čorba koji je par trenutaka pre toga upao u brutalan okršaj sa Rialdom, koja ga je u besu gađala flašom.

Printscreen

 

 

Podsetimo, najveća ljubav Kristijana Golubovića bila je nevenčana supruga Danijela. Njegov najveći životni poraz dogodio se kada je preminula od raka dojke.

Inače, Kristijanova nevenčana supruga Danijela koja je preminula od raka dojke 2009, bila je i ostala Golubovićeva najveća ljubav. S godinu dana mlađom frizerkom iz Beograda upoznao se kao tinejdžer 1983. godine. Kada Kristijan govori o njoj, uvek naglašava kakva je lepotica bila! Govorio je da je imala osmeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo - rekao je svojevremeno njihov zajednički prijatelj.

Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading