NAŠA LJUBAV JE BOLESNA! Maja nikad brutalnija o odnosu nje i Janjuša, Bora zapretio Aleks da će pročitati pismo njene majke!
Youtube/printscreen

Bora Santana je u studiju ugostio i Maju Marinković i Aleksandru Nikolić, pa za radio "Amneziju", prvo je Maja otkrila u čemu je ona šampion, a onda pričala i o pomirenju sa Janjušem.

- Pomirili smo se. I naravno, sve što ide uz to. Više me je sramota da pričam neke stvari, znamo da ćemo opet da se pomirimo. Naš odnos nije dobar, ali nismo jedini par koji ima tu neku ludačku vezu. Nas dvoje smo kao par jako interesantni, čudni, i nikog ne ostavljamo ravnodušnim. Naša ljubav jeste velika, ali i bolesna - rekla je Maja. 

alo.rs/ilustracija

 

 

- Kad se ja upalim, onda nastaje opšti haos. Rekla sam mu da nije u redu da izjavljuje sve javno. Ali ako smo prešli preko nekih stvari, nije u redu da ni ja izgovaram neke reči, a i on da me ponižava. Specifična sam osoba, koja ništa ne radi na silu - nastavila je Maja.

Instagram

 

 

- Aleks, pročitaću ti poruku od majke, i da li sebe smatraš šampionom, i u kojoj sferi? - pitao je Bora.

- Ove sezone sam šampion blamiranja. Pokazala sam sebe u nekom najgorem svetlu, i nikad ne bih bila takva da ljudi ne probude to u meni - rekla je Aleks i dodala:

- Pokazala sam da sam neinteligentna u ljubavi, koliko se prepustim cela, pa budem izmanipulisana - završila je Aleks.

Sandra je pročitala pitanje koje je postavila Miljana, pa je i dodala da je počela da histeriše u poslednje vreme, pa je zato upoređuju sa Majom.

- Jesam se umešala u odnos, nisam pre takva bila. Filip mi je bio bitan nekad, ali se radi o tome, da mi on pet puta ponavlja isto, psuje mi majku, sestru, takve stvari ne može da radi. I biću i Miljana i Maja, mogu da budem najgora i najbolja. Nisam sa Janjušem glumila, samo sam bila normalna. A za Filipa se ne borim, on zaslužuje samo da ga maltretiram - rekla je Aleks.

Pogledajte i Aleksndrine gole grudi OVDE.

Komentari (0)

Loading