O TOM OLOŠU SVE NAJGORE Taki žestoko opleo po Janjušu, Maji ovo neće oprostiti
Printscreen

Nakon što je u Zadruzi 6 nastao opšti haos, kada je Maja Marinković izrevoltirana odlukom Marka Janjuševića Janjuša legla pored njega u krevet. Povodom ovoga, oglasio se Majin otac Radomir Marinković Taki!

Naime, Janjušević je kao ovonedeljni vođa, za potrčke stavio upravo Maju i Marka DNK, što je atraktivnu zadrugarku izrevoltiralo, te je najavila da će do kraja nedelje, vreme pretežno provoditi pored njega u hotelu.

Kako ovo dvoje zadrugara imaju burnu prošlost, Taki je rekao da li postoji šansa da se Maja i Janjuš pomire, a Marinković je bio izričit po ovom pitanju.

O TOM OLOŠU SVE NAJGORE Taki žestoko opleo po Janjušu, Maji ovo neće oprostiti

Printscreen/RED TV

 

- Nema šanse! Maja je davala pare Janjušu da vodi dete na suši, ja imam sve u rukavu. Janjuš je Maju mnogo povredio... Najstrašnije. On je pobegao na more, pa posle u Zadrugu, jer je ostala trudna sa tim zlikovcem. On je njoj napravio pakao. O tom ološu sve najgore! Ja sam siguran u svoje dete da neće ništa. Kada joj je bilo najteže, nije bio tu! Taj ološ se sprda i sa Markom DNK i Divnom. Ponižava ih. Ne znam kome je taj indijanac interesantan - rekao je Taki.

Taki se dotakao i Majinog bivšeg dečka, Bilala Brajlovića istakavši da nema šanse da će u tom odnosu doći do pomirenja.

TOTALNO JE IZGUBIO KOMPAS Bivša zadrugarka brutalna prema Zvezdanu: "Stavio je sebe na pijedestal"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading