TOTALNO JE IZGUBIO KOMPAS Bivša zadrugarka brutalna prema Zvezdanu: "Stavio je sebe na pijedestal"
Foto: Printscreen

Voditelji Anastasija Buđić i Stefan Kandić Kendi ugostili su u emisiji "Pitam za druga" pevačicu i bivšu zadrugarku Zlatu Đurković. Na samom početku pevačica je prokomentarisala odnose u "Zadruzi 6".

O aferi "Krevet" i sukobu Milice Veselinović i Zorice Marković

TOTALNO JE IZGUBIO KOMPAS Bivša zadrugarka brutalna prema Zvezdanu:

undefined

 

- Ne smatram da je Milica monstrum, ona je jako mlada, vaga na kojoj će strani biti, još uvek nije sigurna čemu će se prikloniti. Meni su mnoge stvari konfuzne unutra, ali mislim da je ona jako mlada, pa je čas na jednoj strani, čas na drugoj, misleći da će joj to doneti neke poene napolju - rekla je Zlata.

O Aniti Stanojlović

- Nedostatak inteligencije, samo to - istakla je pevačica.

O pokušaju Zvezdana Slavnića da spreči Anu Ćurčić da iznese sve iz njihovog života, koja mu je zamerila što je nije voleo kao Anđelu Đuričić, kao i o flertu Zvezdana sa Anom Spasojević

TOTALNO JE IZGUBIO KOMPAS Bivša zadrugarka brutalna prema Zvezdanu:

 

 

- Niti on nudi ruku spasa, niti ona misli da su Anđela i on srećni. On je totalno izgubio kompas, zadobio je neko ulogu tamo uticajem zadrugara, postavio se na neki pijedestal, bez ikakve zaleđine, to mislim o njemu. Ja ne razumem stvarno. Nemam ništa protiv. Ko god nije bio unutra, ne zna šta boravak u toj kući napravi, takav ršum u glavi, da vi mislite da ste postavili neke standarde nove. Slika je izveštačena. Nemoralne i ružne stvari ne mogu da budu reper. On čijuka sa svima. Meni je Spasojevićka totalno korektna, ne bih joj ništa loše rekla, vidim je kao neku sporednu članicu - dodala je ona.

O Bojanu Simiću i njegovom hvalisanju

- To je čista laž, mislim da laže sve. Shvatite, ljudi ulaze u rijaliti jer nemaju od čega da žive. Ako neko ulazi pet godina tamo, to nazivamo nekom vrstom profesije, ali start... - rekla je Đurkovićeva.

ISTERALA ANU ZBOG BILALA, A ON BEŽI OD NJE Zadrugari osudili Milicu Veselinović zbog Ćurčićeve, stavili je na stub srama

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading