ZVEZDAN JE SAMO JEDNOM GURNUO ANI GLAVU Moka Slavnić šokirao sa NEPOZNATIM DETALJIMA o životu sina i bivše snajke
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

U rijalitiju "Zadruga" nastao je opšti haos kada je Ana Ćurčić iznela da ju je bivši nevenčani suprug Zvezdan Slavnić fizički i psihički maltretirao, a sada se glasio njegov otac, košarkaška legenda Moka Slavnić, koji kaže da je Zvezdan samo jednom gurnuo glavu Ani.

- Šokiraćete se kada čujete šta je bilo u odnosu Zvezdanove majke i Ane. To čuvamo za kraj, ako stvarno treba da se zaprži čorba, da se sve karte iznesu. Zvezdan je Ani jednom gurnuo glavu, prislonio joj je dlan na glavu, ali je i to greška, iako je nikada nije udario - rekao je Moka, pa progovorio o Mileni Kačavendi koja u medijima oštro brani drugaricu i kumu Anu Ćurčić.

ZVEZDAN JE SAMO JEDNOM GURNUO ANI GLAVU Moka Slavnić šokirao sa NEPOZNATIM DETALJIMA o životu sina i bivše snajke

Printscreen

 

- Milena je lažna kuma. Ona je jedna raspuštena, prevarena žena. Ona patološki mrzi muškarce. Ovo je njenih pet minuta. Sa Anom godinu dana nije govorila, nisu bile u dobrim odnosima. Neverovatno mi je da ona zna satnicu koliko je Zvezdan držao Anu vezanu za radijator. Ana je u rijaliti ušla da zaradi novac i da diskredituje Zvezdana. Da je iole pametna, kao što govori, ona ne bi iznela prljav veš pred svima. Njih dvoje su bili 11 godina u vezi od toga je Zvezdan bio šest godina u zatvoru. Ana mu je bila samo devojka. Vrlo je jasan Anin cilj ulaska u "Zadrugu". Zašto ta lažna kuma Kačavenda ne ide da posećuje u bolnicu Zvezdanovu majku, nego Šmizla i Džoni to čine - ispričao je Moka.

Moka Slavnić sa druge strane ne krije simpatije kada je njegova nova snajka Anđela Đuričić u pitanju.

ZVEZDAN JE SAMO JEDNOM GURNUO ANI GLAVU Moka Slavnić šokirao sa NEPOZNATIM DETALJIMA o životu sina i bivše snajke

Foto: MUP

 

- Zvezdan ne štiti Anđelu, a on je poznat kao zaštitnik nežnijeg polovine. To mu strahovito zameram. Anđela ništa nije uradila, slobodna je devojka. Sinu bih rekao da ne sme da izađe iz rijalitija. Dva puta je kažnjen tromesečnim honorarom. Izaćiće bez dinara. Treba da prestane sa smopovređivanjem - rekao je on.

Stariji Slavnić kaže i kako se Zvezdanova ćerka Sara nije odrekla oca, ali da je ljuta na njega.

- Ana koristi Zvezdanovu ćerku. Sara je rekla Zvezdanovoj majci da se nikada nije odrekla oca, ali da je ljuta na njega šta tamo radi. Zvezdan je rekao da neće njemu ni majka ni ćerka sa kim će on da bude. Bravo sine - ispričao je bivši košarkaš.

TUKAO JU JE PENDREKOM I VEZIVAO ZA RADIJATOR Nakon Anine mučne ispovesti, oglasila se njena majka Mila: OTKRILA STRAVIČNE DETALJE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading