NEĆEMO BITI ZAJEDNO, SLOVENKE MI MOJE Aleks stavila Caru do znanja na čemu je sa njim, on joj spomenuo Dejana
Printscreen

Aleks Nikolić je odmah nakon emisije "Gledanje snimaka" prišla Filipu Caru i Lazaru Čoliću Zoli koji su sedeli u dvorištu, te su započeli priču o njihovom odnosu.

- Bože kakva je ovo budala (Maja). Ona je na kauču procvetala kada je ovo čula. Sva se smeje, pa ovo, pa ono...I ja i ona, svaki dan Zola pričamo - rekla je Aleks.

Printscreen

 

- U Bosu moju ti se kunem da mu prijaš - rekao je Zola.

- Ja kada sam se i sa ovom našao, video sam da nije to to. Ona se ponašala bolje nego ovde, samo onu noć jednu je. Poludela je jer je nanjušila da hoću da pobegnem - naveo je Car.

- On tako dođe, napravi haos, izvrne iz cipela, i onda ode. U kom si ti problemu - pitala je Aleks.

- Vi dok ne uđete u vezu, on će biti najgori - rekao je Zola.

- Vidiš ti kako on razmišlja šta će ljudi reći...Ja neću da uđem sa njim u vezu, kunem ti se majkom mojom Slovenkom. Ja ti kažem, neću - rekla je Aleks.

- Od prvog dana ona i ja pričamo, još u krevetu, da trebamo da se razdvojimo, ali nije lako kad ti neko prija. Legao sam preko nje, ali preko ćebeta - rekao je Car.

- Ona je u filmu da je meni ovo bio cilj - rekao je Car.

- Ne kažem da sam mu trebala, ali on ima u sebi tu želju, kada je nešto neosvojivo da osvoji i onda kada osvoji, tada mu nije intresantno - rekla je Aleks.

- Ona je trebala da izađe iz tog odnosa, pa da izađe. Trebala je da kaže da joj ključa u glavi i to je to - rekao je Car.

- Ma šta ti pričaš o tome šta sam ja trebala da uradim? Pričamo o tome šta si ti sinoć uradio i šta si mi rekao. Ja sam kriva i ja sam ta koja je nešto uradila - rekla je Aleks.

Printscreen

 

- Ako je tebi neka emocija prestala, ti si to trebala da kažeš nevezano za Filipa - dodao je Zola.

- Nije mi prestala emocija, nego sam uhvatila da mi prija drugi muškarac. Meni je bilo lepo da me pipne - rekla je Aleks.

ON JE RETARDIRANI SUNĐER BOB Karistijan Golubović nakon javne prevare, udario na Aleks Nikolić, pa urnisao Cara

Komentari (0)

Loading