ON JE RETARDIRANI SUNĐER BOB Kristijan Golubović nakon javne prevare, udario na Aleks Nikolić, pa urnisao Cara
Printscreen Zadruga/Instagram

Nakon obnavljanja veze koja je šokirala javnost, oglasio se i dao svoje mišljenje i Kristijan Golubović. On je bez zadrške prokomentarisao novonastalu situaciju, čiji su glavni akteri Aleksandra Nikolić i Filip Car.

Car je tokom svog rijaliti učešća neretko govorio o Goluboviću u negativnom kontekstu. Aleksandra svoju vezu sa Filipom, pre nekoliko godina, okončala zbog navodnih emocija koje je gajila prema Kristijanu. Golubović je ovaj dvojac detaljno izanalizirao, te nije štedeo reči, kojima je opisao njihovo ponovno zbližavanje.

ON JE RETARDIRANI SUNĐER BOB Kristijan Golubović nakon javne prevare, udario na Aleks Nikolić, pa urnisao Cara

Foto: Alo ilustracija

 

- On je retardirani Sundjer Bob, tip krelaca koji je*avaju skrndelje, koje niko neće van rijaliti zone. Takvi muški i ženski mediokriteti mene spominju, jer misle da će ući u nekakav lažni hajp i ispasti važni i veliki. Sve već viđjeno... Da uđjem, izvinjavali bi se i šlihtali. Sunđjer Bob i Bujanovac folklorka su go*no od bivola i ništa više - kazao je Golubović.

Kristijan je prokomentarisao Dejanovu poziciju u ovom ljubavnom trouglu, te je otkrio kakav stav ima o njemu, nakon što mu se ljubavni peh ponovio drugi put.

ALEKS OSTAVILA CARA Nikolićeva donela neočekivanu odluku nakon što je pevarila Dejana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading