ŽELE DA GA UNIŠTE ZBOG PARČETA ZEMLJE Oglasio se Siniša Kulić, otkrio pravu istinu o Bebici: Ima zlobnu familiju!
Foto: Alo/ilustracija

Aktuelni zadrugar i momak Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, trenutno je glavna tema u “Zadruzi 6“. Naime, unutar i van rijalitija se uveliko priča da je Nenad navodno u sekti. Iako je on to više puta demantovao, mnogi su posumnjali u njegovu verziju priče. Kako sada tvrdi izvor blizak Bebici, postoji velika sumnja da se on raspitivao za prelazak u sektu.

- Poznata mi je ta priča sa Nenadom i sektom, međutim, to se sve dogođalao pre par godina. Ne znam zašto su tek sada ljudi počeli da pričaju o tome? Ne može niko od nas da garantuje da je Bebica u sekti, jer on o tome ne želi da priča. Postojala je sumnja da se raspitivao o sektaškim običajima i da je bio na korak da pristupi istoj, međutim, mislim da na kraju ipak to nije uradio - priča dobro obavešten izvor blizak Bebici i dodaje:

Miljanin otac, Siniša, tvrdi drugačije.

ŽELE DA GA UNIŠTE ZBOG PARČETA ZEMLJE Oglasio se Siniša Kulić, otkrio pravu istinu o Bebici: Ima zlobnu familiju!

Foto: Alo ilustracija/ATA

 

- Ne osećam se najbolje i nisam spreman puno da pričam. Krivo mi je što se o Nenadu tako priča. Ja mogu da garantujem da on nije u sekti i da nikada nije imao veze sa takvim običajima. Živeo je kod nas u kući i znam da je pravoslavac. Neko očigledno želi da stvori lošu sliku o njemu. Kome to ide u prilog? Znam ja ko je tu upleo prste, ali tek će biti vremena da se o svemu tome priča. Nenad ima zlobnu familiju. Oni žele da ga unište i to sve zbog parčeta zemlje. Godinama se tuže oko imovine, jer su prokleti za pare. Kakvu on familiju ima, bolje da je nema - zaključuje Siniša Kulić za “Super TV“.

MILAN SAOPŠTIO ALEKSANDRI DA JU JE DEJAN OSTAVIO, NJENA REAKCIJA JE SRAMNA: Svi zgroženi, šta se dešava sa njom? (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mina

04.12.2022 17:45

Kako da ne. A vi ste jedna otmena familija. Pa bolje, cak i da je istina, da se tuze, nego da guraju bolesno dete da im zaradjuje pare

Gs

04.12.2022 20:43

Jao ko rece a kakvi ste vi Kulici daleko vam lepa kuca

Ljiljana

05.12.2022 01:20

Hajaha. Od Kulića gore porodice nema. On kaže kako Macanovići samo na pare misle. Smradu jedan 10.god. vas Miljana izdržava, kuću uradila, napunila. Ti i ova tvoja botoksirana pacavra živite na njen i Mitrovićev račun. Dali se nekad zapitate što vam se sve ovo loše događa. Bruka i sramota. Kulići. Odroni. Prevaranti. Ćerka ti i bebica ojadili ljude za 15000€. Bog sve vidi, i vraća.

Cacak

05.12.2022 09:31

Vi ste divna familija. Daleko vam lepa kuca. Gora porodica nije do sad postojala. Pravi paraziti.