MILAN SAOPŠTIO ALEKSANDRI DA JU JE DEJAN OSTAVIO, NJENA REAKCIJA JE SRAMNA: Svi zgroženi, šta se dešava sa njom? (FOTO)
Printscreen

Dejan Dragojević rešio je da stavi tačku na vezu sa Aleksandrom Nikolić, nakon što mu je zasmetalo njeno druženje sa muškarcima u Beloj kući. Već nedeljama unazad se šuška da je Aleksandra prešla granicu prijateljstva sa Zvezdanom Slavinićem. 

Dejan je našao načina da joj unese informaciju iz spoljnog sveta i da je obavesti da njeno ponašanje utiče na njegovo zdravlje i da odmah prekine da flertuje sa muškarcima. Međutim, ona je nastavila da komunicira sa Zvezdanom, što je Dejana povredilo.

Foto: Printscreen Youtube

 

Kap koja je prelila čašu je Aleksandrino druženje sa njenim bivšim dečkom, Filipom Carem. Nikolićeva ne krije da joj prija druženje sa Carem, iako su joj mnogi zadrugari rekli da nije fer prema Dragojeviću. Dejan je presekao i juče se javno oglasio i raskinuo sa Aleksandrom.

Rekao je da mu nije potrebna takva devojka i da mu je Filip po drugi put otvorio oči. Ovaj Dejanov postupak su podržali mnogi njegovi fanovi, a društvene mreže su se usijale od komentara.

- Da li vidite kako se ponaša srećno Aleks, rekao je njoj Milan da je ostavio. E sad se pravi luda, kao ne zna, a Deki lepo rekao da se sve zna unutra - glasio je komentar jednog fana.

Printscreen

 

- Sad ćemo da gledamo Aleks kako cvili, glumi žrtvicu, da bi se babe smilovale, pa glasale za nju - glasio je naredni komentar.

Printscreen

 

- Sad se obistinilo da je Aleks koristila Dejana zbog priče u rijalitiju, a Dejan da lakše preboli Dalilu, a pitanje je da li je preboleo. Nisam neki Dejanov fan, ima stvari koje me nerviraju kod njega, ali je Aleks stvarno ipala g*vno. Zna šta je sve prošao sa Dalilom, ona ušla pa malo Bilal, malo Zvezdan i na kraju sa likom koji mu sj*ba brak, život, sve. Pa iskreno, nema tu opravdanja, ne perite je džaba. Likuša je stvarno ispala ista Dalila, fuj - pisao iznerviran fan.

GOCA TRŽAN PRELOMILA I IZNELA PRAVU ISTINU O IVANU MARINKOVIĆU: Otkrila šta kriju od svoje ćerke, OVO SU SVI ČEKALI!

Komentari (2)

Loading
ja

04.12.2022 15:56

A sto bi zalio za njima to su zene zna se zasto a Dekiju treba drugacija zena.

Gaga

04.12.2022 16:33

Ona kamenjarka ispod plavog mosta ima više dostojanstva od ove šupljoglave.