SMILJIĆEVA DEVOJKA EKSKLUZIVNO: Moj Marko nije gej! (VIDEO)
Foto: Vladimir Marković

U rijalitiju Zadruga 6 jedan od takmičara je i Marko Smiljić, MMA borac iz Novog Sada, koji je gledaocima, ali i ukućanima potpuna misterija. Suprotno ponašanju ostalih momaka, Smiljić najviše komentara dobija na račun svog odmerenog ponašanja.

SMILJIĆEVA DEVOJKA EKSKLUZIVNO: Moj Marko nije gej! (VIDEO)

Foto: Printscreen

 

Smiren i povučen su termini koji opisuju ovog zgodnog Novosađanina o kom se malo zna u javnosti.

U emisiji „Porodice zadrugara“, koju možete gledati na našem Jutjub kanalu, gostovale su njegova devojka i sestra, i komentarisale Markovo učešće, ali i otkrile kakav je on u spoljnom svetu.

Jovana Savić, Markova devojka, kaže da su pre njegovog ulaska razgovarali i postigli dogovor koji on zasad poštuje.

SMILJIĆEVA DEVOJKA EKSKLUZIVNO: Moj Marko nije gej! (VIDEO)

Foto: Vladimir Marković

 

- Pričali smo dosta i rekla sam mu da ne radi ništa što ne bih ja uradila da sam na njegovom mestu. Slažem se sa tim da treba sa svima da se druži, nemam ništa protiv starleta, ali sve što prelazi granicu pristojnosti, toga treba da se kloni. Svašta mi prolazi kroz glavu, ali vidim da je pribran - kaže Jovana, i komentariše činjenicu da njenog dečka nije spopala nijedna zadrugarka već Brendon, pa je iskreno prokomentarisala i tu situaciju.

- Nisu mi jasne Brendonove namere prema Marku. Prvo sam pomislila da su se pronašli, imaju razne teme o kojima pričaju i to odgovara i jednom i drugom, ali kada je to otišlo predaleko, on se povukao. Nije mi prijalo kada sam videla da su ih fanovi već povezali i da su im slali poklone. Sigurna sam sto posto da mi Brendon neće preuzeti momka, jer on sto posto ne bi bio ni sa jednim muškarcem i sada mi je cela ta situacija smešna - kaže Jovana.

Rođena Markova sestra, Jelena Smiljić, otkrila da su oni deca razvedenih roditelja i da im taj period iz detinjstva nimalo nije bio lak.

SMILJIĆEVA DEVOJKA EKSKLUZIVNO: Moj Marko nije gej! (VIDEO)

Foto: Vladimir Marković

 

 

- Marko je imao samo devet godina kada su se naši roditelji razveli. To nije bio nimalo lak period, jer nam je oboma teško palo kada smo se preselili kod majke i promenili sredine - kaže Jelena i otkriva da je njen brat u spoljnom svetu zaista onakav kakvim se predstavlja u rijalitiju uprkos tome što zbog sporta kojim se bavi mnogi očekuju da je žestok momak.

- Mnogi to očekuju, ali on nije takav, smirena je osoba. Bilo je nekih situacija u rijalitiju kada sam pomislila da će primeniti silu, ali radio je na sebi i ima samokontrolu. Ušao je u rijaliti slučajno i poenta je da tamo na pravi način izreklamira sebe i sport kojim se bavi - završava Jelena.

SMILJIĆEVA DEVOJKA EKSKLUZIVNO: Moj Marko nije gej! (VIDEO)

Foto: Vladimir Marković

 

Moj brat je liberalan

Jelena je takođe prokomentarisala odnos svog brata sa kontroverznim Brendonom i zaključila da je Marko bio izmanipulisan.

- Mislim da je Marko ispao naivan. On je liberalan i njega ne zanima ko je kakvog seksualnog opredeljenja ako mu taj neko odgovara kao prijatelj. Brendon ga je možda u tom smislu iskoristio - zaključila je zadrugarova sestra.

DALILA OBJAVILA VIDEO VERIDBE Zaprosio je sa 250 dronova, van sebe je

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading