PAĆENICA I ONAJ KLOŠAR Miljana Kulić urnisala verenicu Ivana Marinkovića, iznela šok stvari na njen račun
Printscreen

Jelena Ilić, devojka učesnika "Zadruge" Ivana Marinkovića, javno je stala u zaštitu svog emotivnog partnera i žestoko oplela po Miljani i Mariji Kulić, koje joj nisu ostale dužne.

Naime, Miljana Kulić se sada oglasila i odgovorila na optužbe i provokacije devojke Ivana Marinkovića, a na početku se osvrnula na njenu tvrdnju da joj roditelji "aplaudiraju zbog nekoliko abortusa godišnje".

- Roditelji mi ne aplaudiraju zbog mojih kiretaža, roditelji su podržali moju prvu trudnoću jer može da se desi da nikada ne ostaneš trudan, posle prve kiretaže. Nisam koristila kontracepciju jer ima mnoštvo nus-efekata, a ta dotična neka brine o svom potomstvu - počela je Miljana, koja smatra da joj se Ivanova devojka "nakačila na grbaču" samo kako bi se domogla rijalitija.

Printscreen

 

- Što se tiče te paćenice i bolesnice, vidim da ju je onaj klošar Ivan dobro posavetovao, želi samo da se dokopa rijalitija. Navikla sam da ulaze preko moje grbače, nek razmišlja o svom potomstvu, o tome što ne mogu da imaju decu - verovatno je Ivana Bog kaznio što o svoje dvoje dece ne vodi računa. Svakog dana im dolazi policija na kuću, jer se stalno biju... Ona je za "Lazu Lazarevića" spremna otkad, ovo je zadnji put da je komentarišem, toj paćenici neću više da dajem na značaju. Bolesnica! - ističe Kulićeva.

Printscreen

 

Na Ivaninu opasku da se Miljana tek ponekad "seti da je majka", Kulićeva odgovara:

- Ja se bar setim da sam majka, a njen Ivan se za četiri godine nije setio da je otac. A to što priča za prvo dete, i to laže, da im je jedini problem to što sa mnom ima drugo dete. Lena se stidi Ivana jer je alkoholičar, nije je video dugo. Njega ne gleda, već Rašu gleda kao oca - kaže Miljana, koja se još jednom osvrnula na Ivaninu pretnju da će joj ona i Ivan oduzeti sina Željka.

- Da mi oduzme dete niko ne može, Jelena može samo da mi pop*ši k*rac. Na DNK mogu da ne pristanem, četiri godine nije hteo na DNK, sada je zakon na mojoj strani. Kakva god da sam, ja sam tom Željku i otac i majka, roditelji mi pomažu, što je normalno, kao i svakoj drugoj mladoj majci. Ivan je i sam priznao da o Željku nema nikakve emocije, niti će ga videti, ja to više ne dozvoljavam, isto kao Goca! I bolje je tako, ko bi dete mogao da pusti na vikend kod ludog Ivana i Jelene, koji se biju - bila je brutalna Miljana.

SKANDALOZNO PONAŠANJE LEPOG MIĆE Dohvatio zadrugarku i trljao se dok mu se uvijala, snimak kruži mrežama

Komentari (1)

Loading
Lili

05.10.2022 15:04

Jadna ta deca pored ovakvih roditelja.A ova Miljana zna da kaže da je neko bolestan a ne vidi sebe.Svaka čast u svemu jedino Goci koja svoje dete drži koliko god može od ovakvih ludaka.