SAHRANJUJE ŽIVOG ČOVEKA, A MENI NEŠTO KAŽE Verenica Ivana Marinkovića brutalno odgovorila Miljani, rat se nastavlja
Printscreen

Rat između porodice Kulić i Ivana Marinkovića se ne smiriju, kako je Ivan sinoć u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" otkrio svoju stranu priče u odnosu sa Miljanom, ona je u domaćim medijima njega nazvala lažovom i tom prilikom izjavila da on nije otac njenog deteta.

Naime, Miljana je rekla da Ivana gleda kao donora sperme i da je Željku kao otac zavedena NN osoba. Ona je pored toga odgovorila Jeleni Ilić, Ivanovoj devojci na jučerašnji intervju i rekla sledeće:

Printscreen

 

- Ko da ga uzme?! Agresivna ludača, koja priča nepovezano i treba da se leči u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević"?! Kako neko ko tuče svakog ko mu padne šaka može da mi uzme dete?! Ivan nije ni upisan kao Željkov tata u papirima, pa ne može ni da traži starateljstvo! Željku je otac NN lice, a on je samo donor sperme. Ni ne razmišljam o tom čoveku, osim kad pogledam u svog sina, jer mnogo liči na njega - rekla je Miljana.

Tim povodom se oglasila Jelena, Ivanova verenica, koja je brutalno odgovorila Kulićima:

Printscreen

 

- Šokirana sam da neko ko je proveo pola života u psihijatrijskoj ustanovi nekoga naziva ludim?! Da neko ko sahranjuje živog čoveka na groblju jer ju je ostavio, i snima sve to, da neko ko abortira nekoliko puta godišnje bez imalo savesti, dok joj roditelji aplaudiraju. Ona je bankomat sopstvenim roditeljima i umesto u ustanovi za lečenje, pošalju je da smanji želudac i smrša da bi nastavila… Da ne pričam o tome da tuče ljude štiklama u svakoj sezoni, vrši nuždu gde god stigne i na kraju juri za muškarcima i plaća ih za usluge,pa se u pauzi seti da je majka??? Tuče se i vređa sa sopstvenom majkom na televiziji?? Javnost je nažalost teši kako je super, jer donosi gledanost i klikove, ali oni su porodica bez savesti, a mnogo su opomena imali u poslednje vreme da nešto ne rade dobro. To ih izgleda nije nateralo da se opamete. Zakon postoji i DNK analiza i sve moze da se dokaže. Zakon i drzava su to regulisali, a ne Kulići - rekla je Jelena.

MISLI DA SE NIŠTA NE VIDI Otkriveno u koga je zapravo Maja Marinković zaljubljena, Marko će napraviti haos kada sazna

Komentari (2)

Loading
Cile

05.10.2022 12:10

Neviđena glupača nije ni čudno što je verenica onog pijandure

Lili

05.10.2022 15:07

Lupa gluposti da može da uzme Željka.Ta Miljana uopšte nije majka ali dete ima bar staraoca u baki koja mu je potpuno posvećena.Jadno dete svi se prepucavaju preko njega Kad poraste sve će ovo ludilo uticati na njegov um.