TAKI SE OGLASIO: Želim Marka za zeta, Maja i on su jako lep par
Foto: Alo/ilustracija

Ove nedelje zadrugare skenira otac Maje Marinković, Radomir Marinković poznatiji kao Taki.

Taki je otkrio da podržava odnos Maje i Marka iako je Marko bivši dečko Stanije Dobrojević, te da ukoliko Maja odluči da će ga prihvati za zeta. 

Printscreen

 

- Ukoliko je njima lepo, nama je još lepše za gledati. Ako Maja odluči da bude sa njim, ja je apsolutno podržavam. Kako vreme bude odmicalo videćemo šta će se desiti, ali sa moje tačke gledišta oni su jako lep par - kaže Taki.

Na pitanje o Miljanini, rekao je ovo:

Alo

 

- Mnogo mi je drago što se Miljana oporavila i nema Zadruge bez Miksi. Ona je veliki šoumen i ja joj želim da se što pre pojavi na malim ekranima - kaže Taki.

Na pitanje da prokometariše Uroša Ćertića, rekao je ovo: 

Printscreen

 

- Ja sam protiv svakog vida nasilja, a to tamo u kući i nije dozvoljeno. Razumno je da se oni provociraju ali da fizički nasrću to treba sankcionisati. Uroš pod hitno treba da spusti loptu, jer treba da pokaže svoje druge kvalitete koje ima tamo. Što se Adama tiče on je lep i atraktivan dečko zato im i smeta. On smeta njima jer ima talenat i lepo peva, a šta drugi imaju i znaju da pokažu, ništa osim nasilja - završava Taki.

ZNAO JE DA GREBE NA KAPIJU, A SADA NEMA NOVCA DA SE VRATI KUĆI Prvo javno oglašavanje diskvalifikovanog zadrugara

Komentari (3)

Loading
Obrad

30.09.2022 06:51

Taki tesko ce neko Maju da ozeni,jer nije imala sta da pokaze sem sramote u rijalitiju. Cak ni osnovne stvari ne zna. Skupa je ona za odrzavanje,a sramota za svaciju kucu.

Sremac

30.09.2022 07:31

Bolje ćuti bruko kakav si ti otac sramota si za muški rod keru jedan

Dare

30.09.2022 08:27

Markova mama jedva ceka MajaKitu za snaju. Na ovim prostorima Maju svi znaju i nijedan roditelj je nece. Mislim da bi uspela u Papua Novoj Gvineji.