KONZUMIRA NARKOTIKE I KRADE Bivša Viktorijina svekrva iznela stravične optužbe na račun snajke, a i sina je potkačila
Foto: Alo ilustracija

Majka kontroverznog zadrugara Roberta Mitrovića odgovorila je na prozivke bivše snajke Viktorije, za koju kaže da bi trebalo da je bude sramota, priznajući pritom da su njen suprug i Mitrovićkin otac zajedno uplovili u profesionalne vode lopovluka.

Kako komentarišete učešće vašeg sina u "Zadruzi"?

 - Iskreno, meni se uopšte ne dopada taj ulazak. Ni suprug ni ja nismo bili za njegovo učešće. Rekao mi je da se odlučio da uđe u „Zadrugu” najviše zbog deteta.

KONZUMIRA NARKOTIKE I KRADE Bivša Viktorijina svekrva iznela stravične optužbe na račun snajke, a i sina je potkačila

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Viktorija je iznela ozbiljne optužbe na račun vaše porodice. 

- Može ona da priča šta hoće, ali treba da je bude sramota. Bila sam joj svekrva bolja nego majka, to mogu da potvrde ljudi koji me znaju.

Viktorija tvrdi da vi konzumirate marihuanu već 25 da li je to tačno?

- Sramota treba da je bude! 

Viki Kaže da je poludela kada je išla da uzme dete i kada ste vi, navodno, u jednoj ruci držali unuku, a u drugoj džoint?

- Kako je tada mogla da poludi? A što nije poludela pet godina dok je živela sa nama, ukoliko ja stvarno to konzumiram?! Ovde je uživala.

Κaκο komentarišete Viktorijin boravak u "Zadruzi 5”?

- Videli ste i sami kako se ona ponašala i sa Markom u "Zadruzi". Da li je normalno za vas da neka žena koju je pop silovao kao dvanaestogodišnje dete, da se posle toga tako opušta u seksu i u svemu? To nema nigde, verujte.

KONZUMIRA NARKOTIKE I KRADE Bivša Viktorijina svekrva iznela stravične optužbe na račun snajke, a i sina je potkačila

Foto: Alo ilustracija

 

Vaš sin kaže da Viktoriju nije silovao pop?

- Nije tako izjavio. Robert je rekao da diktira reči koje je Viktorija izgovorila i njemu i nama ovde. Ja ne znam da li je tačno to što je izgovorila, ali ona je ovde plakala dok je živela kod nas. Rekla je i mojoj drugoj snajki da nju nije silovao pop. Ni muž, ni sin, ni ja sada stvarno ne znamo da li ju je pop silovao ili nije, jer nismo bili prisutni.

Viktorija tvrdi da je vaš muž lopov koji krade po inostranstvu, da li je to tačno?

- Pa njen otac je radio taj posao, Da li ste to znali? Tako smo upoznali Jovicu. Njen otac isto konzumira travu, piće, vuče belo na nos i krade. Volela bih da neko o tome popriča sa mojim mužem, koji zna mnogo više o njima. Moj muž je pametan, ima žvaku da priča, a ne kao Robert. On je šuntav, glupav, nije trebalo nikada da uđe tamo. Vidim kako ga gledaju tamo. I kada bih išla na televiziju, rekla bih to javno. Volela bih, zašto da ne. Ja nemam dlake na jeziku. Nama nikada nije falilo za hranu, a ona je ovde jela kao stoka, majke mi mile. Sram da je bude, đubre jedno, ne mogu da verujem šta sve sada govori.

MARKO I MILICA RAZMENJUJU NEŽNOSTI Zadrugari ne mogu više da se kontrolišu, cimeri ih sve vreme šokirano gledali (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading