JANJUŠ SE VRAĆA U ZADRUGU I TO SA POJAČENJEM?! Zadrugar izbacio prepisku o ulasku na imanje, evo koji su uslovi!
Foto: Youtube/Printscreen

Marko Janjušević Janjuš pobegao je iz rijaltija "Zadruga 5", zbog čega produkciji Pinka mora da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra.

Razlog Janjuševe diskvalifikacije, odnosno bekstva, nije baš najjasniji, a ako se prisetimo, on je važio za jakog igrača, te se spekuliše da će se na imanje ubrzo i vratiti.

Printscreen

 

Janjuš je u dobrim odnosima sa Željkom Mitrovićem, koji je jednom prilikom došao i kod njega kući, te se smatra da će ponovo naći zajednički jezik.

Ipak, sada bi imao i pojačanje. Nepoznata dama javila se Marku na Instagramu i zamolila ga da joj pomogne da uđe u rijaliti.

Printscreen

 

- Pozdrav Janjuše, izvini ako smetam, htela bih da te pitam da li bi mogao da mi pomogneš da uđem u Zadrugu? Videla sam da si diskvalifikovan iz Zadruge, ako možeš da mi učiniš tu uslugu - pitala je gospođa, a Janjuš je srdačno odgovorio:

- Učiniću sve što mogu. Pošaljite mi samo vaše podatke i sve što treba, godina rođenja, visina, težina, čime se bavite i slično - napisao je Marko. Ona mu je poslala podatke, a Janjušević joj je odgovorio:

Printscreen

 

- Sad sam se čuo sa Željkom, kaže da je zainteresovan, jako zanimljiv profil žene ste. Reci mi koja boja kose i da li imate silikone - upitao je Janjušević.

- A šta to znače silikoni? J**i ga, kad se farbam, al' sad trenutno je pola crna a karamela - odgovorila je ona.

- Kaže sviđa mu se što je karamela, crnki baš dosta ima - napisao joj je Janjušević i nasmejao sve dopisivanjem.

U VEZI JE SA DR*LJOM, OVO JE BRUKA I SRAMOTA! Prvo oglašavanje Nenadove porodice, raskrinkali njegove laži!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading