HIT U NAJAVI! Pravila Nenada Aleksića Ša inspirisala Pandu da napiše pesmu koja će vas nasmejati do suza! (VIDEO)
Printscreen

Da su zadrugari inspiracija za mnoge stvari govori i to da je voditelj emisije „Pitam za druga“ i lice Red tv/a Stefan Milošević Panda snimio pesmu sa kojom se zvanično vratio na male ekrane posle duže pauze nakon operacije.

Pesma se zove „To se ne radi“ i svima se čini da je Panda iskoristio dešavanja i situacije iz odnosa Tare i Sha kao inspiraciju za tekst.

- Pesma nije savršena kao ni svaki ljubavni odnos, ima falševa i to smo ostavili namerno jer to pesmi daje dušu. Da li je posvećena nekome neću vam reći ali definitivno opisuje mnoge ljubavne odnose. Ko se pronalazi u teksu ne znam, ali mi je drago da ljudi uživaju u pesmi i razumeju je.. - rekao je Panda kada smo ga pitali da li je pesma namenjena zadrugarskom paru Tara i Sha.

Ostaje da sačekamo da pesmu čuju Tara i Sha i vidimo njihove reakcije, a Pandi čestitamo na tome što je uplivao u muzičke vode!

Pesmu, možete poslušati ovde, pa sami procenite da li je posvećena upravo Tari i Sha.

Sve aktuelnosti o rijalitiju Zadruga možete da ispratiti sa Pandom i njegovim kolegama Stefanom Kandićem Kendijem, Anom Radulović i Sanjom Stanković svako veče uživo na Red/tv od 20h do 23h.

PRETUČEN KRISTIJAN GOLUBOVIĆ! Bivši zadrugar dobio batine od sina poznatog pevača!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading