PROGOVORILA O FOTKI DEVOJČICE KOJA SE DELI NA MREŽAMA! Dalilina majka otvorila dušu o tvrdnjama da je reč o njenoj unuci i zadrugarkinoj ćerki!
Printscreen

Emina Mujić, majka učesnice "Zadruge", Dalile Dragojević, prokomentarisala je tvrdnje koje su se nedavno pojavile u javnosti da njena ćerka ima dete.

Naime, ovih dana se priča da je Dalili Dragojević navodno ćerka napisala pismo u kojem joj poručuje da je sanja svako veče i da joj nedostaje, dok je na ovu temu pričala nekadašnja učesnica "Parova" Vesna Rivas, a Emina Mujić na samom početku razgovora demantuje sve ove tvrdnje.

- Glupo je o tome uopšte i pričati. Pročitala sam u novinama da postoji Dalilina ćerka, ali to je sve laž. Demantujem sve priče vezano za Dalilinu ćerku koja ne postoji. Jedna ogromna laž. Vesna Rivas budaletina lupa gluposti, isto kao sumnja i kao navodi gluposti koje veze s vezom nemaju! Nadam se da će Dalila i ako je na sudu sa Vesnom da je tuži i sve ove koji iznose laži, pa i sama Mina Vrbaški koja hejiznela gluposti pre ulaska, a kada je ušla glumila mir i nema ništa protiv Dalile, a onda je nastao haos - priča Emina i otkriva da je fotografija na kojoj je navodno Dalilina ćerka, zapravo sama Dalila kad je bila mala.

PROGOVORILA O FOTKI DEVOJČICE KOJA SE DELI NA MREŽAMA! Dalilina majka otvorila dušu o tvrdnjama da je reč o njenoj unuci i zadrugarkinoj ćerki!

Printscreen

 

- Sliku koju mediji puštaju u javnost i predstavljaju devojčicu na njoj kao Dalilinu ćerku je zapravo Dalila kada je bila mala. To je njena slika, a ne njene ćerke - zaključuje Emina Mujić.

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON DISKVALIFIKACIJE! Janjuš otvorio dušu i otkrio prave razloge bekstva iz Zadruge, a njih je žestoko potkačio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading