SPALJENA ŽENA JE BILA U NAŠOJ DNEVNOJ SOBI! Dalila doživela horor, ovo su detalji njene jezive prošlosti!
Printscreen

Jedan bizarni događaj vezuje se za Dalilu Dragojević, ali i njenu majku Eminu Mujić, a tome je govorila 2017. godine u rijalitiju "Parovi".

Dalilina majka bila je opsednuta kupovinom robe kod šanera, a njen neobičan hobi doveo je do toga da posmrtni ostaci nepoznate žene završe u njihovom porodičnom domu.

- Moja mama je bila luda za njima. Dolazili su kombijem ispred naše kuće i prvo su njoj dali da bira šta će da kupi. Tako su jednog dana doneli gomilu robe, a ona je besomučno kupovala. Rekli su joj da imaju prelepu vazu, koja čak nije ni otpakovana. Uzela ju je, a da nije ni proverila šta je u njoj. Uveče smo imali šta da vidimo. Iznenađenje je bilo užasno i kao u horor filmu. Ispred nas je bila urna sa pepelom pokojnice. Pisalo je ime, ali nije bila naša žena - prisećala se svojevremeno rijaliti takmičarka.

SPALJENA ŽENA JE BILA U NAŠOJ DNEVNOJ SOBI! Dalila doživela horor, ovo su detalji njene jezive prošlosti!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Iako su razmišljali šta bi mogli da urade sa pepelom pokojnice, jedino rešenje je bilo da ga bace u kontejner.

- Baš je bilo strašno. Spaljena žena je bila u našoj dnevnoj sobi. Bukvalno je tako kada realno sagledaš. Mama je poludela od straha i rešila da urnu baci u đubre, zajedno s kutijom u kojoj smo je kupili. Više nikada nije kupovala kod šanera - ispričala je tada Dalila.

VREBA OŽENJENOG! Maja Marinković iz prvih redova pratila pevača, uživala u ludom provodu! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading