MAJKA MU JE SIGURNO PONOSNA! Maja Marinković besna kao ris nakon pomirenja Dalile i Filipa, udarila žestoko i nije birala reči!
Printscreen

U domaćoj javnosti kao bomba odjeknula je vest o pomirenju Dalile Dragojević i Filipa Cara, a tim povodom se oglasila njegova bivša devojka, rijaliti zvezda Maja Marinković.

Dalila i Car su posle žurke razgovarali do ranih jutarnjih sati u pušionici, gde su pali i vreli poljupci, a Maja kaže da ovim šok-potezom nekadašnjih ljubavnika zapravo nije iznenađena.

- Vec viđeno, ništa što se ponovo nije moglo očekivati. Ja im želim svu sreću, oni zaslužuju jedno drugo. Verujem da mu je i majka ponosna, ipak je ponovo osvetlao obraz Crikvenice - u svom stilu rekla je Maja.

Podsetimo, iako su Dalila i Filip nedeljama unazad govorili da jedno drugo ne žele, te da se nikada ponovo ne bi upuštali u emotivnu vezu jedno s drugim, sve su demantovali jutrošnjim poljupcima, o kojima će se naširoko pričati u Beloj kući narednih dana, počevši od večeras, kada je na programu emisija "Pitanja gledalaca".

A DA ME VIDI BABO! Oglasio se David Dragojević nakon pomirenja Dalile i FIlipa, žestoka provokacija bivšeg devera dovešće je do ludila!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
mina

26.01.2022 12:50

MAJO NETREBAJU TEBI OVAKVI SMECARI GLEDAJ SEBE I UYIVAJ U YIVOTU SVE NAJBOLJE

rade

26.01.2022 13:04

majo imas srecu sto nisi sa ovakvim seljakom yivi yivot i nadji sebi partnera ya primer

Zoran

26.01.2022 14:04

A da li.bi.mozda bila ponosna na tebe ili zbog tebe tvoje.kulture pismenosti.obrazovanja moralnih vrednosti.bila srecna Crikvenica da im.budes sugradjanka osim dusevno.poremecenog zitelja. Koja majka bi.tebe zelela za snaju ?

mina

26.01.2022 14:47

preponosni ce biti majo od ovakve s najke pucace od srece to i yasluyuju odroni se odronu raduju.Poydrav ya tebe

mina

26.01.2022 15:01

ma boli te briga neka se j..... daleko im svima lepa kuca gledaj sebe majo

elena

27.01.2022 09:16

POYDRAV MAJI I TREBA DA SE OKRENES SEBI OVI SMECARI CE USKORO DA SE PLJUJU UBEDJENA SAM