DEJAN JE LJUT NA CARA JER DALILU NEĆE DA KA*A! Osman Karić progovorio za Alo! o gorućim temama Zadruge, urnisao aktuelnu trojku nikad gore!
Foto: Alo/ilustracija

Ekskluzivno za Alo! Osman Karić prokomentarisao je sva aktuelna dešavanja u „beloj kući“. On se osvrnuo na učešće svog sina Stefana, ali i prijatelja Mensura Ajdarpašića, kome je podrška ove sezone.

Printscreen

 

Poznat po britkom jeziku, Osman je žestoko kritikovao aktuelnu trojku - Dalilu, Dejana Dragojevića i Filipa Cara, čiji odnosi mesecima intrigiraju javnost.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Dalila je zaljubljena u Filipa Cara, neće više Dejan Dragojević da je smara, Filip je grub i bolje je ka*a. Caru se Dalila smučila, prosto mu je dokur*ila, više voli Maju iako ga je grebala i mučila. Dejan besan je na Cara što Dalilu neće da mu kara. Ljuti se na njega, pa Dalilu vreba. Kaže Dalili, tako ti i treba, tražila si preko pogače ti hleba. Mislim da će biti frke, možda ćemo gledati po imanju trke. Deki će da beži, Dalila ga juri, na Filipa reži - u svom stilu prokomentarisao je Osman ovaj trougao, a potom je priznao koliko je ponosan na svog sina Stefana.

Foto: Alo/ilustracija

 

 

- Stefan je u prošlim sezonama bio zavodnik, on je već u spoljnom svetu imao kontakt s nekim devojkama iz Zadruge. Mogu reći da je sve do ove sezone imao ulogu zavodnika u rijalitiju. Prošle sezone je doživeo ljubavni vrhunac s Jovanom Ljubisavljević u koju se najpre zaljubio, a potom јu je i zavoleo. Ove sezone je solo igrač i, iskren da budem, nisam verovаo da će biti toliko aktivan. Mislim da je postao jedan od pet najjačih komentatora - rekao je Osman, koji ne krije da je primetio Daliline simpatije usmerene ka njegovom sinu.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mislim da je Dalila sada zaljubljena u Filipa Cara, a da joj se Stefan sviđao. Ona je dovoljno inteligentna da shvati da je on za nju neosvojiva tvrđava prvenstveno jer ne bi sebi dozvolio da uđe u odnos sa udatom ili sveže razvedenom ženom, a onda i zbog Jovane, koju nikada ne bi povredio na taj način - rekao je Karić. 

 Milica je Mensurova greška 

Osman je prokomentarisao ljubavni odnos maloletne Milice Veselinović i Mensura, te je njihovu romansu okarakterisao kao grešku.

Printscreen

 

 

- Mislim da je veza sa Milicom Mensurova velika greška. Ona nije loša, mlada je, pa joj se greške praštaju, ali Mensur je veoma konzervativno odgajan i ne bi mogao da podnese detalje njene prošlosti. Možda je Milica u početku bila sa njim u vezi iz koristi, svesna njegove ogromne podrške, ali mislim da se sada iskreno zaljubila. Što se tiče njegovog odnosa s Anom, drago mi je da je pokazala na samom početku da  nije pogodna za vezu sa njim - rekao je on za kraj. 

BRUTALNE SCENE SE*SA ŠOKIRALE SU JAVNOST! Stefanov otac ogorčen na sina zbog njegove žestoke akcije u rijalitiju, drug otkrio detalje porodične drame!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mm

13.01.2022 09:13

OVI SU TOLIKO DOSADNI DA GASIM TV KAD IH VIDIM SVE SLJAM DO SLJAMA I TO GLEDAMO DAJTE LJUDI GASITE SE