MAJA JE ZVEZDA ZADRUGE! Taki žustro brani ćerku nakon skandala, a njihove komšije nisu birale reči: Ona ima psihičkih problema, na lekovima je!
Foto: Alo/ilustracija

Maja Marinković posle diskvalifikacije iz "Zadruge 5" mora da plati kaznu od 50.000 evra, a kako ističe njen otac Taki, doživeo je šok kada je saznao od novinara šta se dešava.

Maja je došla kući, očajna je i ja sam još u šoku, moram da priznam. Skočio mi je pritisak kad su novinari javili da je izbačena. Ona je ipak držala rijaliti, glavna zvezda "Zadruge". Bez nje rijaliti propada, to mora biti jasno svima. Za sve krivim Cara, koga bi drugog?! Maja je tužna, nije joj trenutno ni do čega - ispričao je Radomir.

Printscreen

 

Savetovao sam je da se smiri i da misli na sebe i svoje zdravlje. Ja sam joj govorio da on nije za nju, da treba da se skloni od njega, kao što je i od Janjuša. Ali eto šta se sad desilo zbog njega. Pokušaćemo da rešimo problem, videćemo šta ćemo s kaznom, sad imamo važnijih problema da rešimo - ističe Taki.

- Najbitnije mi je da se moja Maja oporavi i da opet bude ona stara - zaključio je Marinković, dok sama Maja nije bila raspoložena za razgovor, ali njene komšije i te kako jesu.

Foto: Alo/ilustracija

 

Nisam videla Maju, dok je Taki izlazio iz zgrade nekoliko puta. Videlo se po njemu da je zabrinut. Ovo mu je baš teško palo, ne bih mu bila u koži. On će morati da se snađe za pare da bi platio tu kaznu. Ko će drugi? - rekla je jedna komšinica.

- Nisam ni ja video Maju, niko je nije video od nas. To je glavna tema u kraju. Unakazila je Cara, to joj nije trebalo, kakav god da je on. Ona ima psihičkih problema, to je sigurno. Taki mi je rekao da mu je ćerka jako loše, da je na lekovima i da se nada da će joj za nekoliko dana biti bolje - dodao je drugi komšija.

DEJAN SAZNAO ZA DODIRE DALILE I FILIPA! Dragojević provalio bivšu i Cara, napraviće opšti karambol kada sazna sve detalje iz izolacije!

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Душка

05.01.2022 17:24

Да ли је овај човек нормалан?Каква звезда,ломи,вришти,бије главом у врата,гребе људе,има секс пред свима без имало стида?!Лечите се обоје,нисте ви нормални!!!

MUJO

05.01.2022 17:24

Maja je drvojka kojoj je potrebna lekarska pomoć ona ne može da kontroliše svoje ponašanje a njenog oca ne bi da komentarišem jer je on težak pacijent.

Nena

05.01.2022 18:03

@MUJO - Tako je. Treba oboje da se lece,cerka i tata.

vesna

06.01.2022 08:06

@mm - Maja je bolesna devojka kojoj treba ozbiljno lecenje, a rijaliti je to samo obeodanio….na lecenje sa ludacom !!!

Mister X

06.01.2022 09:50

Kad je neko debil, onda tu pomoći nema...

Marko

09.01.2022 09:24

@Mister X - OTAC JE UBEDJEN DA BEZ NJE RIJALITI NE POSTOJI .ON JE PRVO BOLESNIK .NAPRAVIO JE GUMENU LUTKU OD NJE .SAD JE ODRZAVAJ .MAJA KITA NIKOME NE TREBA .POLU PISMENA A ON SE NJOM PONOSI .PA KO JE TU LUD .ETO TI SAD .TAKI SAMO NAPRED,MOZES I NOGE DA JOJ PRODUZIS ,ALI PAMET I ZNANJE NE .