SPREMAN DA SE OBRAČUNA SA FILIPOM! Taki sutra ulazi u Zadrugu, obavio poslednje pripreme i poručio samo jedno: Reći ću Maji kako stoje stvari!
Alo.rs

Najpoznatiji rijaliti otac Taki Marinković trenutno se nalazi na analizama koje su mu potrebne kako bi mogao bez ikakvih problema da sutra uđe u rijaliti ,,Zadruga 5".

Naime, Taki će sutra ući na imanje kako bi se video sa ćerkom Majom Marinković, a definitivno da njihov susret svi očekuju da vide. 

SPREMAN DA SE OBRAČUNA SA FILIPOM! Taki sutra ulazi u Zadrugu, obavio poslednje pripreme i poručio samo jedno: Reći ću Maji kako stoje stvari!

Foto: Pink

 

Taki ne krije da je uzbuđen zbog susreta sa ćerkom Majom, a već je razmišljao dugo o tome šta će joj sutra reći kada je bude ugledao. 

- Spremio sam joj dosta poklona, zaista, uzbuđen sam, ja neću da pravim tamo haos, ja sam civilizovan čovek. Idem da vidim ćerku i sve ću joj reći šta joj zameram, naravno, neću da je tamo tešim, ja ću reći onako kako stvari stoje, mislim da je tako najbolje - rekao je Taki.

ON JE FOLIRANT I MANIPULATOR! Oglasila se Dalilina drugarica nakon haosa i žestoko oplela po Dejanu, raskrinkala njegovu taktiku!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

30.12.2021 18:49

Da li.ovaj otac moze da shvati da njegova kci ima psiholoske probleme koji zahtevaju hospitalizaciju. Ona je agresor i.prefstavlja opasnodt za okruzenje .njen otac ima takodje problem ako.smatra da su kerkine zrtve krivci . Osteceni.posto.ih Pink ne stiti a rec je o.krivicnim delima nad njima treba da se obrate javno svojim porodicama da podnesu krivicne prijave a stranci da se kavno.obrate svojim diplimatskim ptrfstavnostvima radi zadtite telesnog integriteta koji.zadruga izbegava da im obeznefo radi gledanosti nasilja na svom programu....