BACILA JE CRNU MAGIJU NA MOG SINA, RAZDVOJIĆU IH! Biljana ulazi u rijaliti da spase Dejana od Dalile, spremna da se obračuna sa bivšom snajkom!
Foto: Alo/ilustracija

Biljana Dragojević je ubeđena da je snajka Dalila bacila crnu magiju na Dejana čim joj je preko noći oprostio prevaru sa Filipom Carem!

- Svi ćemo biti gosti "Zadruge" za Novu godinu i tada ćemo videti našeg Dejana. Ne znam kako će reagovati na nas posle pomirenja sa Dalilom... Plašim se tog susreta, nisam ga ovako zamišljala. Neshvatljivo mi je da joj je oprostio aferu sa Filipom i sve uvrede! U šoku sam, po ceo dan plačem... - kaže Biljana, koja je ubeđena da je Dalila prišla njenom sinu s namerom da ga opet odvoji od porodice:

- To je kristalno jasno! Približila mu se samo kako bi nas sprečila da mu otvorimo oči! Želi da i dalje manipuliše njime. Sve je to smišljeno! Boriću se za Dejana, neću da dozvolim da opet odbaci porodicu! - poručuje ona.

Foto: Alo/ilustracija

 

Ona veruje da je Dalila na njenog sina bacila crnu magiju:

- Omađijala ga je! Pomutila mu je um skroz! Opsednut je njome! Više ne mogu ni da gledam "Zadrugu" jer stalno plačem. David me zove svaki dan i pita: "Mama, je l' ovo moguće?" Ne znam šta da mu kažem, ni ja ne razumem Dejana. Deluje mi kao da nije pri zdravoj pameti, baš je čudan. Počela sam da verujem da je reč o nekim višim silama, crnoj magiji... - ističe Biljana.

Biljana je primetila da Dalila ponovo okreće Dejana protiv majke, brata i oca. Ona mu je nedavno rekla da će mu zapaliti jaknu koju mu je David poslao u "Zadrugu"!

- To me je baš iznerviralo! Znam sa koliko je ljubavi David išao da mu bira i kupi jaknu i garderobu, jer je Deki toliko smršao da mu je sve što je uneo u rijaliti veliko. Istog dana je reagovao i na Dejanovu molbu da se podnesu papiri za razvod. Jurio je da angažuje advokata. "Polomio" se zbog njega, a Dalila bi opet da ih posvađa! Sve što ona izgovara je bolesno - priča slomljena majka.

Podsetimo, Dragojevići su spremni da učine sve kako bi sprečili da Dejan i bosanska starleta u "Zadruzi" naprave svadbu, koju su planirali na proleće.

NAPRAVIO HAOS U RIJALITIJU! Uleteo i opljačkao produkciju i zadrugare, prekršio strogo pravilo, obezbeđenje ga momentalno izvelo sa imanja!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading