SKAKAĆE PREKO OGRADE! Kompletna porodica Dragojević ulazi u Zadrugu da se suoči sa Dalilom, čeka je pakao, a evo i kada!
Foto: Alo/ilustracija

Porodica Dejana Dragojevića - Biljana, Goran i David u novogodišnjoj noći planiraju da uđu u "Zadrugu" kako bi se suočili sa bivšom snajkom Dalilom.

Dragojevići sa bivšom snajkom, nisu u dobrim odnosima, a sada su rešeni da se sa njom i obračunaju i to u programu uživo, kada tokom novogodišnjih praznika porodica posećuje zadrugare.

- Biljana, Goran i David su spremni da uđu u Zadrugu u novogodišnjoj noći. Oni su rešeni da otvore Dejanu oči i da ga odvrate od definitivnog pomirenja i vraćanja na staro. Uopšte ih ne zanima šta će Dalila da kaže i da li će da napravi skandal - reko je izvor blizak porodici Dragojević.

SKAKAĆE PREKO OGRADE! Kompletna porodica Dragojević ulazi u Zadrugu da se suoči sa Dalilom, čeka je pakao, a evo i kada!

Foto: Alo/ilustracija

 

- Biljanu opšte ne zanima Dalila, ona vidi da njen sin nije dobro i želi da mu pomogne da se izvuče iz svega, da očvrsne i da mu da do znanja da ima gde da se vrati nakon rijalitija te da su su vrata porodične kuće za njega uvek otvorena ali bez Dalile sa kojom je spremna i da se obračuna te da joj kaže sve u lice šta misli - navodi izvor.

Sa druge strane, Dalilin otac Huso Mujić spremio je paket za Dejana i Dalilu i ne planira da uđe u Belu kuću. On je izgubio kontakt sa Goranom, Dejanovim ocem nakon izjava koje je dao za medije.

SKAKAĆE PREKO OGRADE! Kompletna porodica Dragojević ulazi u Zadrugu da se suoči sa Dalilom, čeka je pakao, a evo i kada!

Printscreen

 

- Neću ulaziti u Zadrugu, poslao sam im paket dnas, nadam se da će dobiti. Nisam se neko vreme čuo sa Goranom, ne znam da li on ulazi. Pogodili su me neki komentari koje je davao za novine ali razgovaraćemo. Nisam ni siguran da li su novine napisale istinu pa ne mogu unapred da se ljutim na čoveka. Polako da se sve slegne, razgovaraćemo - rekao je Huso za pomenuti portal.

Podsetimo, Dalila Dragojević u rijalitiju Zadruga prevarila je muža Dejana Dragojeviča sa Filipom Carem. Nakon ovog skandala, Dejanov brat David angažovao je advokata koji je u roku par dana poslao papire za razvodd u rijaliti Zadruga. Par dana nakon razvoda, Dalila je na skandalozan način uz brojne uvrede raskinula sa Carem nakon čega se vratila Dejanu.

DEJAN NIJE MUŠKARAC! Dragojević nakon pomirenja sa Dalilom navukao gnev celokupne javnosti, porodica van sebe zbog njegovog ponašanja?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Ana

20.12.2021 15:22

Udzite Ali tesko da cete sta uradi ti on je duboko usao u mulj nema mu povratka

Liljana

20.12.2021 15:34

BRAVO DRAGOJEVIC SAMO JAKO TAKO I TREBA PODRSKA ZA VAS.

MICA

20.12.2021 16:53

Samo tako Dragojevici spasite Dejana,Samo snažno kad je vazno

SvetlanaP

21.12.2021 16:54

Nazalost ovom debilu nema pomoci, Mozete ulaziti koliko hocete pranje mozga je Dudla temeljno uradila i sada moze da radi sa njim sta god hoce. Muka mi je kada ih vidim a tek kada njega cujem kako ovu Sotonu stiti to je cista psihopatologija.

Mile

15.01.2022 14:18

Tako je provaljuj te nema vise cekanja spasavajte sto se spasti moze