RAZGOVOR KOJI ĆE PROMENITI TOK RIJALITIJA! Dejan imao tajni susret, momentalno napustio Zadrugu, sada je sve jasno!
Printscreen

Dejan Dragojević oprostio je supruzi Dalili javnu prevaru sa Filipom Carem, i to, kako pišu mediji,nakon razgovora sa hodžom, koji ga je posetio u "Zadruzi".

- Dejan je pre nekoliko dana tražio da mu tajno dovedu hodžu. Juče su ga izveli iz rijalitija da bi se našao sa hodžom, s kojim se pomolio da mu se Dalila vrati. Kad je to obavio i vratio se u Belu kuću, bio je raspoložen i odmah je počeo da priča i flertuje s njom. Vrlo brzo su jedno drugom rekli da se vole i zagrlili su se - priča izvor i podseća da je Dejan zbog Dalile promenio veru i dobio ime Hasan.

RAZGOVOR KOJI ĆE PROMENITI TOK RIJALITIJA! Dejan imao tajni susret, momentalno napustio Zadrugu, sada je sve jasno!

Printscreen

 

Ovo potvrđuje i Dalilin otac, Huso Mujić, koji uveliko slavi pomirenje ćerke i zeta.

- Niko nije srećniji od mene što ih je hodža pomirio! Čuo sam da se Deki molio da mu se vrati. I ja se svaki dan molim za njih dvoje. Pet puta dnevno klanjam. Da li se neko moli Alahu ili Bogu, nije važno - priča Mujić i dodaje da je presrećan što su opet zajedno.

NAKON ŠTO JE VIDELA ŽESTOKU AKCIJU MAJE I CARA! Dalila pobegla u Belu kuću, Dejan odmah dotrčao da je uteši i ušuška!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mira

17.12.2021 15:01

Deja je bolestan ako se ispostavi da mu je hiza pomogao i da porasta zeni seks i sve ono sto je FILIP izgovorio sta mu je radila dok su vodili ljubav fuj. A nemoze majci, bratu i sestri da oprosti definitivno sa nim nije nesto uredu. PRODAO VERU ZA VECERU POSTAJES ODVRATNA JOS SAMO I DALILA TREBA DA TE IZLUPA.

Hasan

17.12.2021 15:09

Jbm pas m...r,sta je on sad bosnjak ili Srbin muslimanske veroispovesti

Dragoljupče

17.12.2021 15:27

E, Hasane, Hasane...Ispran ti, dakle,mozak...Slučaj za psihijatre ili dogovor?Kao bezgranična ljubav, mali gubitak kontrole- pa prevara, razvod, kukanje i plakanje,pa pomirenje...Pokušali izgleda da i gledaocima isperu mozak...Samo budale da glasaju za jedno od to dvoje prevaranata...