MAJA I DALILA ĆE SE POBITI! Oglasio se Taki nakon ćerkinog ulaska u rijaliti i šokirao izjavom, a onda otkrio i kada on ulazi na imanje da brani naslednicu!
Alo!/Kristijana Ćaćić

Radomir Marinković Taki se oglasio nakon ulaska Maje Marinković u rijaliti i kaže da su njene grudi prelepe, mada priznaje da on voli žene sa manjim grudima, a evo i šta je rekao za Janjuša i Filipa Cara.

Da li ste videli da je Maja pokazala gole grudi čim je ušla u Zadrugu?

- Videli smo svi. Maja je baš prelepa, sve je to uradila lepo... mada malo je previše za moj ukus, ali Maja je i za veće.

Mislite li da će uspeti da otme Cara od Dalile?

- Čim su se oni za mesec dana toliko puta raskidali i pomirili se mislim da oni već sada igraju igru. Dalila je spustila sebe na niske grane. Znam kako se sada osećaju njeni roditelji, ja sam bio u njihovoj situaciji. Ali ja mislim da od tog posla nema ništa.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Da li je Filip još zaljubljen u Maju?

- To se videlo sinoć. On je ostao bez teksta, počeo je da muca, da menja boje. Maja je njega ispoštovala u svakom pogledu, ali on nije ispao fer prema Maji.

Hoće li se Maja i Dalila pobiti u Zadruzi?

Da! Videli ste sinoć da se Dalila smirila, da nema više da mafijaši po kući, da preti. Car je mnogo uticao na nju, mnogo je spustio. Izgubila je kredibilitet da bi imala pravo nekog da komentariše. Ali, ona je stari rijaliti igrač, drska je, zna gde se nalazi. Pokušava da se isčupa iz tog mulja, ali videćemo kako će se odvijati dalje situacija.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Zašto je Maja kupila parfem Dejanu?

- Ona je isti parfem kupila Caru za rođendan, ali ga je Dalila polupala. Maja je zato rekla: "E, sada ću isti da kupim i Dejanu"!

Hoće li Maja smuvati Dejana?

- Ne verujem da će Maja smuvati Dejana. On je fin dečko, lepo izgleda, ali ne verujem da će se tu išta desiti. Mada ja ništa ne bih imala protiv toga. Postoji mogućnost da se on zaljubi u nju. Videli smo svi da je ostao muk kada se ona prošetala kroz kuću.

Hoćete li vi ući u Zadrugu?

- Imao sam ponudu od produkcije, nikada se ne znam. Rekao sam Maji ukoliko krene po zlu da me očekuje da uđem uz moju pesmu u old tajmeru. 

NE GUBI VREME! Maja Marinković bacila oko na ovog zadrugara, ovaj potez Marinkovićeve definitivno niko nije očekivao!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading