NIJE PRIČAO SA NJOM GODINAMA ZBOG ŽENE! Oglasila se Biljana Dragojević nakon što je Dalila pred milionima šutnula njenog sina: Mama je bila u pravu?!
Printscreen

Nakon što je sinoć doživeo javno poniženje od supruge Dalile koja ga je ostavila zbog Filipa Cara, Dejan Dragojević je izletao iz Bele kuće i krenuo da pravi haos po imanju.

Naime, njemu su u tom trenutku prišli pojedini zadrugari kako bi mu pružili podršku i na taj način mu stavili do znanja da život ide dalje i pokazali kolika su podrška ovom zadrugaru, koji je zbog ljubavi sa Dalilom, napustio porodicu i nije se čuo sa njima više godina.

Printscreen

 

 

- Hvala vam na razgovoru sa Dejanom I rečima koje ga smiruju i otvaraju mu oči, da se ponovo digne na svoje noge I pogleda istini u oči. Istina je bolna ali ovakva je ipak izlečiva! Glavu gore i život ide dalje! Mama - napisala je Biljana i stavila srca kojima je i ona na neki način pokazala kolika je podrška svom sinu sa kojim se nije ni čula ni videla nekoliko godina.

Podsetimo, mnogi su nagađali da je razlog svađe majke i sina upravo Dalila i da je ona krivac što nisu bili na svadbi, a ispostavlja se da je mama Biljana bila u pravu sve vreme što nije verovala Dalili.

UDATA DALILA OZVANIČILA VEZU SA FILIPOM! Zadrugari nisu mogli da obuzdaju strasti, prštali uzdasi i poljupci u izolaciji, molila produkciju da okrenu kamere!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading