UDATA DALILA OZVANIČILA VEZU SA FILIPOM! Zadrugari nisu mogli da obuzdaju strasti, prštali uzdasi i poljupci u izolaciji, molila produkciju da okrenu kamere!
Printscreen

Dalila Dragojević sinoć je saopštila kako se oseća po pitanju braka sa Dejanom Dragojevićem, a u toku noći prepustila se čarima romantičnog odnosa sa Filipom Carem.

- Ja mislim da sam dovoljno rekla. Ja više nisam njegova žena, to je kraj. Ja sam slobodna i mogu da radim šta poželim. Sada sam u braku samo na papiru. Ja ovako sigurno ne bih reagovala, ne znam od čega me to čuva! Meni je najveća borma sama sa sobom, to mi je najteže u životu. Ja sam bila u vezi, moj otac je rekao da ne zna kako je uspeo da se suzdrži kada je video da me je taj dečko udario i da sam ja prešla preko toga. To mi je jako teško palo, taj dečko me je posle i verio, ali ja nisam mogla sve to da podnesem, da trpim ta alkoholisanja, ali je opet bilo lepo dok je trajalo - plakala je Dalila.

- Nije ni meni lako u ovoj situaciji, kad ga vidim da plače. Pre neki dan me je zvao da pričamo, ovakva je priča bila... Da zamislim da smo svi seli i večerali, ali da sam ja ustala i da se meni ne sviđa, pa sam htela da uzmem nešto drugo. Onda je tu pomenuo Loznicu, poenta je da na kraju balade shvatiš da je bitnije ono što imaš kod kuće, kakvo god da je. Ne znam zašto uvek želi da me uhvati na taj sentiš, rekao je da samo želi da postanem svesna da ću biti u kanalu, kako će me on jedino čupati. Pa me je uporedio sa onim patikama. Ja ne mogu više sebe da zamislim sa takvim muškarcem. Sa Filipom sam u prisnom odnosu, nemam šta da lažem, to će se verovatno i videti. Ja ne ulazim u vezu preko noći, tako da ne znam da li ćemo završiti u vezi. Mislim da sam sada dovoljno rekla - govorila je Dalila.

Nakon što se emisija u rijalitiju završila, Dalila je zajedno sa Filipom Carom otišla u izolaciju gde provode vreme.

Dok je Dalila molila da se kamera okrene, Car nije mogao da se suzdrži, pa je krenuo da je poljubi.

Njih dvoje su se pokrili pokrivačem preko glave, ali im ni to nije vredelo. Sve je moglo ga se vidi i zaključi na osnovu zvuka i pokreta.

ISPOVEST KOJA RAZDIRE DUŠU Kija Kockar za Rijaliti Plus: Moj bivši muž je imao odnose u kabini u kojoj sam se ja posle tuširala!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
ZOKA

26.10.2021 09:49

Najveca manipulatorka sve okrece u svoju korist krivi Dejana ispada jadna i SMESNA. Da li je normalno da tv. Radis sta radis, a samo pre mesec dana izbacuje na storiju da ti je brak i ljubav za ceo život ti si najveca zenska LJIGA i lazljivica bruka ZENSKOG RODA fuj gadismi se.