ZNAM DA SU SE VOLELI, ŠTA JE OVO SADA?! Dejanov otac ne može da gleda sina kako plače, poručio sinu jasnu poruku nakon skandala!
Printscreen

Goran Dragojević, otac učesnika "Zadruge", Dejana Dragojevića, prokomentarisao je turbulentan bračni odnos svog sina i snaje Dalile.

Njihov brak je, naime, na staklenim nogama otkako je postala nerazdvojna sa Filipom Carom, o čemu bruje svi učesnici, ali i milioni gledalaca.

Dalila je, inače, Dejanu posle četiri godine koliko su u braku rekla da želi pauzu, da bude sama, što je njemu teško palo, te je planirao i bekstvo iz "Zadruge", a u više navrata slomio se u Beloj kući i prolio gorke suze.

ZNAM DA SU SE VOLELI, ŠTA JE OVO SADA?! Dejanov otac ne može da gleda sina kako plače, poručio sinu jasnu poruku nakon skandala!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Dejanovom ocu Goranu lakše pada da ne gleda "Zadrugu" i sve kroz šta trenutno prolazi njegov sin.

- Ne gledam, stvarno, iskreno vam kažem, uhvatim neke stvari na Fejsbuku i po društvenim mrežama... Ni novinarima se ne javljam. Ne znam šta da vam kažem na osnovu cele situacije, neka se izbori sam... Ja ne znam šta je u pitanju, šta se dešava. Znam da su se voleli, da je sve ok bilo, a šta je sad... - priča Goran i komentariše sinovljeve suze zbog Dalilinog odnosa sa Filipom:

- Kada bih ga video, onda bih znao šta se i kako dešava, pa bih znao i kako ja da reagujem i šta da ga posavetujem, ali ovako - stvarno ne znam.

NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA! Oglasio se Majin otac, nazvala ga je đubre matoro, a evo šta on kaže na ponašanje svoje ćerke i golotinju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading