NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA! Oglasio se Majin otac, nazvala ga je đubre matoro, a evo šta on kaže na ponašanje svoje ćerke i golotinju!
Printscreen

Vokabular bogat psovkama demonstrira i na članovima svoje porodice, a pre svega na ocu Radomiru Marinkoviću Takiju.

NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA! Oglasio se Majin otac, nazvala ga je đubre matoro, a evo šta on kaže na ponašanje svoje ćerke i golotinju!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, u vlogu koji je na svom Jutjub kanalu objavio njen rijaliti kolega i drug Branislav Radonjić Brendon, a koji je krišom snimio, vidi se kako Maja sedi na krevetu potpuno naga i urla iz sve snage u telefonskom razgovoru, za koji se kasnije ispostavilo da je vodila sa ocem.

- Đubre jedno matoro, drtino jedna! Sram te bilo! - govori ona Takiju dok je Brendon snima.

Nakon što je vlog postao viralan, gledaoci su masovno krenuli da ga šeruju po društvenim mrežama i da se zgražavaju nad ponašanjem starlete i rijaliti učesnice. Konstatovali su da bi se njima mogli pozabaviti stručnjaci.

NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA! Oglasio se Majin otac, nazvala ga je đubre matoro, a evo šta on kaže na ponašanje svoje ćerke i golotinju!

Foto: Printscreen

 

- Da li je normalno da devojka od 25 godina gola sedi pred prijateljem i ovako razgovara s ocem?! Da li je normalno da se ovako obraća čoveku koji ju je sam podigao i othranio?! Hoće li neko da reaguje? Zbog čega je ovakav sadržaj na internetu i dostupan svoj deci koja će sutra da se ovako ponašaju prema svojim roditeljima? - samo su neki od komentara ispod ovog klipa na Jutjubu.

Maja Marinković je u medijskoj ilegali i od napuštanja "Zadruge 4" nije dala nijedan intervju, pa je tako ostala nedostupna za komentar i na ovu temu. S druge strane, njen otac, koga je najstrašnije izvređala u vlogu, nalazi opravdanje za svoju mezimicu te kaže samo: „To je Maja!“

- Pa šta da vam kažem? To je ona, temperamentna je, strastvena, kada je neko ili nešto iznervira, ona uvek isto reaguje i nije bitno o kome se radi. Ona uvek u afektu plane, ishisteriše, pa se posle smiri i izvini - kaže Taki za Alo!, i dodaje da Maja nije bila naga, iako se na snimku vidi da jeste.

NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA! Oglasio se Majin otac, nazvala ga je đubre matoro, a evo šta on kaže na ponašanje svoje ćerke i golotinju!

Alo!/Kristijana Ćaćić

 

- Bila je u kupaćem kostimu, samo što je on minijaturan i ima tračice koje se ne vide. Taman posla da tako šeta pred prijateljima ili ne daj bože preda mnom. Ona je prelepa i prezgodna i voli da pokazuje svoje telo jer je ponosna na njega, a u Zadruzi ste je već viđali i u donjem vešu, tako da ne znam zbog čega vam je šokantno što je u Brendonovom vlogu tako obučena - pita se Taki.

Platio joj sve operacije

Maja Marinković do sada je na sebi korigovala skoro sve. Od devojke sa tužnim očima, krivim zubima, velikim nosem i malim grudima postala je fatalna brineta s holivudskim osmehom i silikonskim sisama. Sve to je, kako nam je u ranijim intervjuima priznao, platio upravo njen otac, kojeg je u vlogu nazvala matorim đubretom.

BONUS VIDEO:

ON VEČERAS ULAZI U ZADRUGU 5 Miljana će biti van sebe, a Maja Marinković ga ispraća!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Marko

15.10.2021 08:06

To je Ne Normalna porodica .Kako MAJA KITA ZIVI ,TAKO ZIVI I NJEN OTAC .STA OCEKIVATI OD DEVOJKE KOJOJ JE JEDINO ZANIMANJE Guzvanje posteljine na Krevetu .Polu pismena ,Ruzna ,Ne vaspitana .Jedini njen Zivot je KORISCENJE KREVETA KAO SREDSTVO BITISANJA .DRON OD DEVOJKE .

Coa

15.10.2021 08:18

Auu u u uu u uu ovo se ne zna ko je bolesniji a daleko bilo toliko hvali cerku da je lepa na neki nenormalan i bizaran nacin pomislice citaoci da u ovoj porodici postoji incest.

Zlata

15.10.2021 08:53

Majin otac ima veci problem od Maje.Svi njegovi postupci govore da je bolesno zaljubljen u cerku.Oboje su za psihijatriju.

Душка

15.10.2021 11:23

Шта он може да каже?Њој фали домаће васпитање,основно образовање и рад а не излежавање ,скакње из кревета у кревет,то није профил девојке на коју би било ко желео да личи његова ћерка.