JURIĆE GA PO ETNO-SELU, KAO I ZADNJE DVE GODINE Sandra Rešić razvezala jezik, nije imala milosti prema Maji Marinković
Foto: Printscreen

Oglasila se Sandra Rešić kako bi dala sud o raskidu Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, kao i o njegovom obnovljenom odnosu sa Majom Marinković.

- Iskreno nisam baš pratila, ali koliko poznajem Filipa, a poznajem ga jako dobro, on je dečko koji ne voli da ga neko guši, da se razumemo, dopada se njemu Alex, ali je njen problem što čim stvari postanu ozbiljnije, ona je više u strahu da ga je izgubi i gusi ga, time ga nesvesno izrevoltira i gubi, on tada uvek, jer je ti Filip posegne za najlakšom varijantom, a to je u ovom slučaju Maja. Iako smatram da je prepametan, za žene je glup ko noć. Jer samim "izborom" Maje stavlja sebi jos veću omču oko vrata, jer Maja neće stati. Ozvaničenje veze Filipa i bilo koje od njih dve dešavaće se, neizmenično. I kao i svake godine čim bude kraj rijalitija, kraj je i celokupne priče. Jurice ga po Etno selima kao i zadnje dve godine s*ks tamo, s*ks vamo i to je to - rekla je ona.

JURIĆE GA PO ETNO-SELU, KAO I ZADNJE DVE GODINE Sandra Rešić razvezala jezik, nije imala milosti prema Maji Marinković

 

 

Sandra je takođe dala komentar na odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

- Što se tiče Zvezdana i Ane, rekla sam sve što sam imala apsolutno. Njihov odnos tj. ne odnos tek počinje i tome nećemo videti kraj sve do kraja rijalitija - rekla je ona.

U ŠESTOM MESECU SAM MORALA DA SE PORODIM Šmizla progovorila o gubitku bebe nakon što primila udarac u stomak

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading