RASKRINKALA SLAVNIĆA Tara Simov ekskluzivno: "Anu poznajem dugo, 15 godina je prolazila kroz torturu"
Foto: Printscreen/instagram

Bivša zadrugarka Tara Simov uživa u blagoslovenom stanju i to je ne sprečava da pomno prati dešavanja u Zadruzi. Tara je u razgovoru za Rijaliti plus otvoreno govorila o ljubavnom trouglu koji trese Zadrugu, a osvrnula se i na ostale parove iz „bele kuće“.

Simova nam je otkrila da Anu Ćurčić poznaje već nekoliko godina i da je s njom razgovarala pre ulaska u rijaliti.

RASKRINKALA SLAVNIĆA Tara Simov ekskluzivno:

Printscreen

 

- Ana je prijatelj moje mame i sa njenom ćerkom sam se družila kao klinka. Nju dugo poznajem, dok Zvezdana manje-više. Kada se uselila u „belu kuću“ bilo mi je teško da je gledam jer smo danima razgovarale pred njen ulazak. Znala sam da će da poklekne i da će da dođe do svega do čega je došlo. Mesec i po dana su se vukli, ona mu je prilazila, prinosila, odnosila... Pokušala sam da je razumem. Ana je žena koja je 15 godina prolazila kroz torturu i psihičko maltretiranje i nije joj lako da okrene leđa Zvezdanu s kojim je provela toliko vremena. Pogotovo što u takvim vezama, usled dugogodišnjeg psihičkog maltretiranja, dolazi do patološkog vezivanja - rekla je na početku razgovora za Rijaliti plus Tara.

- Anita je dno dna Za Taru, veza Jovane Tomić i Anite Stanojlović nema perspektivu jer Matora još uvek nije prebolela bivšu devojku Sanju Stanković - rekla je Tara.

RASKRINKALA SLAVNIĆA Tara Simov ekskluzivno:

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Nije mi jasna Anita, pogotovo jer ima dete, a u Zadruzi seksualno opšti i sa muškarcima i sa ženama. Ta devojka ne ume da priča, ona je dno dna, kao da su je našli ispod Plavog mosta. S druge strane, Matora je ceo život u potrazi za velikom ljubavlju kakvu je imala sa Sanjom Stanković. Neće biti srećna sve dok ne preboli Sanju - rekla je Tara.

O trudnoći

Tara trudničke dane provodi u Skoplju, gde živi njen otac, bivši fudbaler Goran Simov, a pred porođaj planira da se sa momkom Danilom preseli u njegov rodni Niš.

ZNAM KAKVU JE TORTURU ANA TRPELA 15 GODINA Tara Simov raskrinkala Slavnića

Ceo intervju pročitajte u sutrašnjem izdanju Alo novina.

PREŠLA SI SVE GRANICE MORALNIH KODEKSA Lepi Mića osudio Miljanu zbog Anite, pa joj prebacio zbog dešavanja u izolaciji sa Zolom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Melanija

06.03.2023 21:29

Čekaj, čekaj, nisi li ti rasturila brak Ša?! Ali supruga Ša nije ušla u realiti, već ga opeljugala i trošila pare u bungalove braće Tomović.

Nina

06.03.2023 21:39

Ne znam samo koliko dugo se znaju, zbog razlike u godinama. A drugo rasturila brak coveku, a sada pametuje. 🙄🙉

Ova svakog zna

06.03.2023 21:58

Rasturačica brakova nekog komentariše ... Ali stići će je Ivanine suze, i otet život