"BILA JE ADMIN ZVEZDANOVE I ALEKSANDRINE FAN GRUPE" Jezive optužbe na račun Ane Ćurčić: OBMANULA JE NAROD!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić ušla je u rijaliti ,,Zadruga 6" kao prevarena nevenčana supruga Zvezdan Slavnića ali vremenom su počele da se pojavljuju informacije koje pokazuju da se Ćurčićeva i te kako bavila rijalitijem pre samog ulaska, iako je u više navrata istakla da je njen glavni cilj bio suočavanje sa nevernim suprugom.

Na jednoj Instagram stranici koja se bavi rijalitijem, admin je otkrio da je Ana pravila lažne naloge, predstavljajući se kao Aleksandrina i Zvezdanova podrška i na taj način prikupljala i prodavala informacije o Nikolićevoj pod lažnim imenom.

- Preko tog profila se Ana predstavljala kao admin i pokušavala da poturi tu priču svima okolo. Prvo javila se i meni i drugim adminima na šta smo je ja i moja jedna dobra prijateljica adminka odmah provalile i pustile da vidimo dokle će. Forsirala je priču kao zabrinuta je žena od Zvezdana bla, bla, a u stvari iza tog profila je sve vreme bila ona - započela je admin stranice i dodaje:

Foto: Alo/ilustracija

 

- Kada sam ja napisala namerno da ja ne vidim ništa tu između njih i da neću ništa objavljivati otišla je drugim adminima gde su neki jedva dočekali da to objave i prosipala im bajke i priče. Sve ovo šta pričam imam dokaze koje smo ja i moja drugarica sve vreme skupljale kao i moj ulazak u lajv sa njom da dokažemo da laže, maže i stvara rijaliti napolju sve zarad toga da je pozovu unutra.

Detaljnije pogledajte u opisu snimka koji se nalazi u nastavku:

NEGUJU GA ŠVALERKA I ŽENA Zvezdanu pozlilo, Ana prolila suze pa oterala Anđelu: OSTAVI ME SAMU SA NJIM (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading