NAJRADOSNIJI PRAZNIK Dejan Dragojević posle pet godina slavi Božić sa porodicom, otvorio dušu, pa rekao ovo
Printscreen Zadruga

Najradosniji hrišćanski praznik slavi se i u Veterniku, domu Dejana Dragojevića. Kako običaji nalažu, on je na Badnji dan išao sa svojim bratom Davidom po badnjak. Pobednik pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu je otkrio koliko mu znači što sa porodicom slavi Božić posle pet godina.

- Osećam se čudno, nisam ni pretpostavljao kako može da bude, kao da nisam ni odlazio, šala je isto. Svi su ljudi za stolom, osim sestre. Energija je pozitivna, praznična - rekao je Dejan.

- Korinđanje, pijukanje. To sam voleo kao mali da radim, išao sam da kupujem brdo slatkiša za decu koja su dolazila - otkrio je Dejan.

- Šta si dobio, šta si poklonio porodici?

- Svojoj porodici sam ja poklon (smeh). Proveo sam i sa ćaletovom familijom praznik, bilo mi je prelepo kad sam išao da sečem badnjak. Upao sam u neko šiblje, ostali su mi slatki ožiljci - ispričao je Dragojević.

Dejan i David su na Instagramu okačili sliku sa majkom i bakom, a mlađi Dragojević se obratio svojim pratiocima i čestitao im je praznik.

- Srećan Božić. Uvek kažem da je Bog taj koji upućuje i zahvalan sam mu. Mene je upito na mesto gde nisam sedeo 5 godina, sa porodicom, koju isto toliko nisam video. Osećaj je neverovatan, raspoložen sam po prvi put, ono iskreno, duševno. Napravio sam velike greške, ali sada kad ih sve pogledam i znam da su tu, ostaje samo jedno, a to je da što više vremena provedem sa porodicom, dok smo svi na broju, jer godine idu, a vreme ne može da se vrati. Provedite danas u miru sa svojima, sve ostalo može da čeka! - poručio je Dejan.

BOŽIĆ JE NAJVEĆI PRAZNIK U NAŠOJ KUĆI Osman Karić se oglasio, pa rekao kako Karići slave i zašto je ovo poseban dan za Stefana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading