ALEKSANDRA BRUTALNO UDARILA NA DEJANA DRAGOJEVIĆA Mislila da je kamera ne snima, pa otkrila šok detalje, spomenula i LEČENJE!
Printscreen Zadruga

Rijaliti učesnica, Aleks Nikolić završila je u suzama zbog Filipa Cara i njegove komunikacije sa Majom Marinković, te je Nenad Macanović Bebica savetovao u Rajskom vrtu.

- Ja ne mogu da verujem šta ja sebi dopuštam. Šta ja da radim kad sam sve sje**la? Sve sam sje**la što sam mogla sj**ti - plakala je Aleks.

 

Printscreen Zadruga

- Njih dvoje će se posvađati za mesec dana, pa će krenuti opet u situaciju sa mnom. Da li ću ja moći da se oduprem, videćemo. Ona će opet da ispadne najgora, a ja budala - rekao je Bebica.

- Znaš ono kada neko vidi da te ne intresuje niko osim njega, mene niko u kući ne zanima. Zvezdan i Marko je budalaština što sam povezivana. Vidi da može kako hoće sa mnom - rekla je Aleks.

- I koristi. Kao i Zola...Samo što Miljana trpi i trpi. Vi ste to prihvatile i sada trpite - rekao je Macanović.

- Ne mogu ja i bez njega - rekla je Aleks.

- Ti misliš da je meni lako? Kad legnem, hoću da crknem. Najidealnije mi je kad su tamo, a kad dođu u kuću, biće haos. Ona će da vidi šta on radi, a meni će da bude teško - rekao je Bebica.

 

Printscreen Zadruga

- Umorna sam, ne mogu. Kao da sam ceo život tuđa sreća, je**o mamu...Prošle godine ušla u vezu sa Dejanom, zavolela sam ga. Ajde njega leči, ja sam njega lečila. Sastavljala sam ga ni od čega, bukvalno. Ja sam prolupala bila jedno vreme. Dovedem se u neko normalno stanje, ajde... Ne znam više šta bih rekla Ako sam prema tebi ful korektna, ne znam da li neko može da nađe zamerku na moje ponašanje. Uradim šta uradim, zbog tebe, mislim nije zbog njega, ali je on isto neko ko je bio tu, saučesnik. I onda sada radiš stvari za koje ti pričam svaki dan: "Nemoj, nemoj, nemoj". Tebe vuče da to radiš. Milica, Maja - plakala je Aleks.

- Što ste sedeli tamo kod Maje - pitao je Bebica.

 

Printscreen Zadruga

- On je hteo, loše mu je. Ona mu donela led, oni se raspravljaju - rekla je Aleks.

- Prvi put kad se budete rastali, on će da ide sa njom da tera inat. Zvezdan ti je isto to rekao - rekao je Nenad.

- Ja ne mogu da izdržim ovo, napraviću haos, a neću to, jer znam da to svi žele - rekla je Aleks.

- Ja ne znam kako se ja kontrolišem - rekao je Nenad.

- Da li meni neko namerno radi ovo? Što on meni ovo radi, ajde objasni mi. On se igra sa mnom, sto posto - rekla je Nikolićeva.

- Što nije Zola uhvatio drugu devojku da priča sa njom, nego baš Anitu? A? - rekao je Bebica.

- Jao Bebice izludećeš me ovako - rekla je Aleks.

SROZAO SE Matora iskazala gađenje zbog Filipovog zbližavanja sa Majom

 

Komentari (0)

Loading