BOŽIĆ JE NAJVEĆI PRAZNIK U NAŠOJ KUĆI Osman Karić se oglasio, pa rekao kako Karići slave i zašto je ovo poseban dan za Stefana
Printscreen/Premijera

Praznično raspoloženje vlada na Zvezdari, u domu bivšeg zadrugara Stefana Karića. Njegov otac Osman otvorio je vrata svoje vile na najradosniji hrišćanski praznik i otkrio kako Karići slave Božić.

Osman je podelio slike sa proslave Badnje večeri, ali i pripreme za Božićnu trpezu. Kako ističe, ovo je najveći praznik koji se slavi u njihovom domu.

Printscreen

 

- Mogu reći da smo kao porodica jako pobožni, a na neki način i posebni. Kad kažem posebni, mislim na to da sam ja Osman rođen u porodici muslimanske veroispovesti, drugi put oženjen sa Srpkinjom Kristinom, a imam i sina kojeg sam krstio u pravoslavnoj crkvi - započinje Osman.

- Sinoć je bilo Badnje veče, dočekali smo ga u miru Božjem i po pravilima, kako to pravoslavlje nalaže. Postili smo, pržila se riba, pila se kuvana rakija i vino u porodičnom ambijentu - otkrio nam je Stefanov otac.

Printscreen/Premijera

 

- Danas je Božić, koji ovim putem čestitam u ime porodice Karić svim vernicima pravoslavne veroispovesti koji ga slave. Božić je najveći praznik u našoj kući i slava mog sina, slava Sveti Stefan - poručio je Osman.

TUŽIĆU ONOG BOKIJA SMRADA I DROGIRAŠA Julijana očajna zbog sina Nece, evo šta misli na njegovo udaranje po tragediji Đurićiča

Komentari (0)

Loading