ALEKSANDRA IMA PILEĆI MOZAK Pevačica žestoko potkačila Nikolićevu: DEJAN JU JE OPRAO OD SVIH FEKALIJA!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević raskinuo je sa Aleksandrom Nikolić zbog toga što je u poslednje vreme bliska s Filipom Carem. Nakon pretpostavki da ju je ostavio, Aleks je krenula u akciju i poljubila se sa zadrugarom.

Mnogi su ovaj njen postupak osudili, a komentar je imala i Vesna Vukelić Vendi.

Printscreen

 

- Bila sam vrlo precizna kod Dušice u studiju i ja sam zapravo najbolji prorok, ne vidovnjak. Da bi neko bio prorok, mora dobro da poznaje suštinu i da bude vizionar, a nije bilo teško biti prorok kada je ta situacija u pitanju. Reč je o osobi koja je jako lukava, nije inteligentna. Lukavstvo je đavoljska pamet i kod lukavog nema mnogo koraka unapred. S obzirom da ona ima uske kapacitete, odnosno pileći mozak, kod nje je pravila da nema pravila i ona u čitavoj toj papzjaniji traži jednu kolektivnu odgovornost, a to znači da sve druge ljude, ona obrće sisteme vrednosti i stavlja ih kao "taoce" koji su odgovorni za njene poteze. Kada joj čovek da ruku da se spasi, u bilo kojoj situaciji, pogotovo u ovoj kada joj je Dejan učinio, pogotovo što ova situacija nosi ogromnu težinu - počela je Vendi i dodala:

Foto: Dejan Briza

 

- Prvo, Dejan je bio pobednik "Zadruge". Drugo, on je bio dečko koji je pet godina bio robotiran i pod najtežom magijom. To se videlo na osnovu one krvave majice i da je bio rob. Nije bio svoj, nije mogao da upravlja svojom glavom. Bio je programiran onako kako ga je njegov dželat programirao. Sve ono što se desilo sa krvavom majicom, koja je hvala Bogu odneta u jednu svetinju, pa kada ga njegov dželat pita: "Gde ti je krvava majica?". Gde se pale one igračke, a ispod tih igračaka možemo samo da pretpostavimo šta se sve nalazi, i tako dalje. On se oslobađa svih tih okova koji su mogli da mu dođu glave i vraća se u neko provobitno stanje. U čitavoj toj sitauciji gde ima čopor iza sebe, zaljubljene neke i to neke koje nemaju sisteme vrednosti, ne znaju ni gde im je mesto ni gde im je vreme. Ogroman pritisak. On osvaja narod, maske padaju i pojavljuje se Aleks koja je tu uzeta od strane njega, za mene je to bilo prelazno rešenje. To se sada potvrdilo. Dejan joj daje 100% šansu i pere je od svih fekalija u kojima je do sada bila. Ne zanimaju me priče Bujanovac i slično, zanimamo šta su ovi na koje je ona nasrtala, tipa Janjuš, Car, Kristijan, rekli o njoj u "Zadruzi". Svi su je ostavili. Izgleda bolje od 95 posto zadrugarki, ali je to toliko nebitno kada je ona u pitanju, jer ona nema nikakav unutrašnji sadržaj. Ona ima površno lukavstvo. Ona je kao avet tumarala dok je Dejan nije uzeo. Nigde nije mogla da nađe uhlebljenje, nije imala nikakvu ulogu, pa joj Dejan daje ulogu. Videlo se po njoj da nema nikakvu ljubav prema njemu, jer je padala u fras, žalila se kod Miće i tako dalje... - kaže Vendi za Pink.rs

JAVNO SE OBRATILA DEJANU Aleks Nikolić nakon skandalozne prevare donela odluku da ostavi Cara

Komentari (0)

Loading