PREZIME NEĆU MENJATI Dalila otvoreno progovorila o razvodu, ali i o tome šta je dalje čeka, Dejanu se ovo neće svideti
Printscreen

U današnjoj emisiji na Red TV-u Dalila Dragojević progovorila je i o bivšim momcima. Tom prilikom otkrila je da li će promeniti prezime koje je uzela od Dejana Dragojevića, prilikom sklapanja braka.

- O bivšima sve najbolje, jer posle njih mi ide nabolje. Uprkos svemu što mi se izdešavalo, izdigla sam se. Ja ne zna šta rade ovi ljudi posle rijalitija. Sa svojih 29 godina sam dosta ostvarila. Ne bi se po emisijama bavila nekim bivšim momcima. Ne trebamo da skačemo jedno drugom u stomak. Nema potrebe da se on potresa na moju izjavu, mi nismo zajedno. Mi nismo u kontaktu - rekla je Dalila o Luki Nikoliću.

Printscreen Pink

 

Voditeljke su je potom upitale da li se razvela, ali i to da li će se odreći Dejanovog prezimena.

- Ja sam potpisala rapire. Neću menjati prezime - poručila je Dalila.

POLJUBAC SA PALČICOM JE SMEŠAN Oglasio se brat Ivana Dragića i poručio mu da se pomiri sa Aleksandrom

Komentari (5)

Loading
Miki

20.10.2022 05:54

Zamisli kada se stidi svog prezimena Gospođica Moreno

Cile

20.10.2022 08:07

Recka uživa sa aftera na after ostaće samo recka

Deja

21.10.2022 18:00

Naravno da nece promeniti prezime jer joj se njeno ne svidja a i stidi ga se. Ko bi jos zamenio prezime Dragojevic za Mujic? Nije Dudlila mutava, zna da ce u zivotu lakse proci sa prezimenom Dragojevic nego Mujic. Sve u svemu, STIDI SE svog prezimena!!!

Janko

21.10.2022 18:05

Pa ne da si sa 29 god. dosta postigla nego si prevazisla i samu sebe. Sa tako malo godina pokazala si sve najgore sto jedna zena moze da pokaze. Zaista , bas si dosta postigla, nema dalje. Fuj!

Kiki

21.10.2022 18:10

Boze, smesno izgleda sa ovim noksirom na glavi. Ne mora da menja prezime. Njoj na celu i poganom jeziku pise da je Mujic.